Potrivit meteorologilor, britanicii vor mai avea parte de încă un episod de ninsori. În zilele ce urmează un nou strat de zăpadă se va depune în Marea Britanie.

În Scoția și în anumite zone din nordul Angliei meteorilogii anunță că va ninge abundant și sunt aşteptate ploi torenţiale şi vânt în Țara Galilor și Midlands, precum și în Irlanda de Nord.

În acelaşi timp, diagramele meteo de la WXCharts arată rafale de zăpadă în Scoția, în zone din nordul Angliei și Irlanda de Nord.

Meteorologul Alex Burkill de la Met Office avertizează că joi noaptea în Scoția, nordul Angliei și Irlanda de Nord, dar şi în nordul Țării Galilor, temperaturile

Meteorologul Alex Burkill de la Met Office avertizează că joi noaptea în Scoția, nordul Angliei și Irlanda de Nord, dar şi în nordul Țării Galilor, temperaturile vor scădea sub pragul de îngheț, coborând la valori minime de aproximativ -6° C.

Prognoza Meteo La noapte

Seara vor fi nori și ploaie în zone din Țara Galilor și în estul, centrul și sudul Angliei, trecând apoi spre sudul Marii Britanii. Va fi rece şi se aşteaptă intervale senine, îngheț răspândit și averse, în principal în Scoția.

Prognoza Meteo Joi

În sudul Marii Britanii va fi în mare parte înnorat, cu ploi pe alocuri, mai ales în sudul Țării Galilor și sud-vestul Angliei. În restul teritoriului, vor fi perioade senine şi unele averse, precum şi ploi torenţiale în principal în Scoția.

Prognoza Meteo De vineri până duminică

În multe zone va fi o vreme stabilă, deși destul de rece, cu înghețuri peste noapte și vânt rece. Va fi mai înnorat în sud și vest, unde vor fi șanse de ploaie, potrivit romaniatv.net