Presa din Belgia a anuțat că Ianis Hagi vrea să părăsească formația Genk chiar în această iarnă. Site-ul voetbal24.be a scris că mijlocașul român nu intră nici în planurile noul antrenor, Hannes Wolf, pentru partea a doua a sezonului. „Poate pleca de la Genk în următoarea perioadă de transferuri. Nu primeşte prea des şansa de a juca”, se arată pe site-ul voetbal24.be.

Transferat în această vară, de la Viitorul, în schimbul sumei de 4 milioane de euro, Ianis Hagi nu a confirmat la Genk, echipă pentru care a marcat 3 goluri în cele 12 meciuri în care a evoluat.

Ianis are cel mai bun an al lui, de când Ianis creşte, iar Ianis este unul dintre cei mai buni jucători pe 2019. La echipa de club a făcut-o fantastic, la echipa naţională a făcut fantastic, la un turneu final, purtând numărul 10 pe spate.

De mic l-a purtat, deci nu i s-a dat, l-a câştigat, pentru că a demonstrat la nivelul cel mai înalt de performanţă şi după aceea s-a transferat la o echipă, a debutat în Champions League, a jucat foarte bine cu echipe foarte bune şi în ultima lună a mai stat, că era obosit.

Cei de la Genk sunt foarte mulţumiţi de Ianis, de progresia lui şi de comportamentul lui şi de tot ce e acolo. A fost o perioadă de o lună mai nefericită, dar atât. Restul, el are foarte multe realizări în acest an” , declara Gheorghe Hagi, la finalul lunii trecute.

Te-ar putea interesa și: