Evenimentul Zilei > Monden > Iadul din spatele unui zâmbet de la Casa Regală. Care este, de fapt, adevărul
Iadul din spatele unui zâmbet de la Casa Regală. Care este, de fapt, adevărul

Iadul din spatele unui zâmbet de la Casa Regală. Care este, de fapt, adevărul

În ce condiţii inumane muncesc cei care îi fac hainele ducesei de Sussex

Casă regală a Marii Britanii, ținta unor noi critici! Motivul l-a reprezentat apariția ducesei de Sussex, Meghan Markle, care a purtat  la evenimentul cunoscut că Remembrance Day un palton creat de către Stella McCartney.

Ea a devenit centrul atenției deoarece a ales un palton creat de Stella McCartney, un brand cunoscut pentru creaţile foarte piperate, purtate de cele mai cunoscute celebrităţi de peste Ocean Cu ocazia celebrului eveniment  Remembrance Day, marcat pe 11 noiembrie, britanicii îşi aduc aminte de membrii forţelor armate care au murit în timpul Primului Război Mondial, iar membrii Casei Regale participă la un moment de comemorare închinat lor.

Creatoarea şi i-a mulţumit, printr-un mesaj public, ducesei de Sussex pentru faptul că i-a purtat una dintre creaţii, lucru care unora li s-a părut nepotrivit, ţinând cont de ocazia solemnă. Publicaţia dailymail.co.uk, a dezvăluit un alt lucru supărător din spatele hainelor marca Stella McCartney. Paltonul din lână, care valorează 1500 de lire sterline, este creat  în fabrica din Berrettyoujfalu, un oraş din partea estică a Ungariei, unul dintre cele mai sărace din regiune. Fabrică este specializată în confecționarea hainelor de damă semnate de Stella şi vândute la preţuri exorbitante vedetelor. Angajații care lucrează ore întregi pentru că vedetele să îmbrace hainele  trăiesc la limita subzistenţei şi sunt plătiţi cu sume miici, aproximativ 2,60 de lire streline pe oră.