Evenimentul Zilei > Actualitate > Hoții de doctorate! Tobă și Pandele au plagiat cu nesimțire. Verdict final al CNATDCU
Hoții de doctorate! Tobă și Pandele au plagiat cu nesimțire. Verdict final al CNATDCU

Hoții de doctorate! Tobă și Pandele au plagiat cu nesimțire. Verdict final al CNATDCU

Hoții de doctorate! Petre Tobă, fost ministru de Interne, și Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, au rămas fără titlul de doctor

Hoții de doctorate au fost, în sfârșit, dovediți. După ce, inițial, comisia de specialitate anunțase că Petre obă nu a plagiat, o altă comisie din cadrul Ministerului Învățământului, a dovedit că Tobă copiase în mod grosolan la teza de doctorat. În aceeași situație se găsește și „doctorul” Florentin Pandele, nimeni altul decât soțul Gabrielei Firea, primarul general al Capitalei.

Ponta, Kovesi, Negoiță

Propunerea de retragere a titlurilor academice a fost făcută de Comisia de Specialitate încă de săptămâna trecută, ea fiind validată astăzi de Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU).

Petre Tobă și Florentin Pandele se alătură astfel unui club select al hoților acuzați de furt intelectual, personaje precum primarul Robert Negoiță chiar recunoscând că a copiat, uluind opinia publica cu o declarație aiuritoare: „Am copiat, recunosc. Era, așa, o modă a doctoratelor”. Și Victor Ponta, fost prim-ministru și candidat la președinția România, este suspectat de plagiat în teza de doctorat. Mai mult, ultima bombă care a bulversat România a venit din partea Codruței Kovesi, procuror general, suspectată și ea de plagiat masiv în teza de doctorat.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: