Miercuri, 16 ianuarie 2019, în jurul orei 12.30, o patrulă de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş, a prins un individ care tocmai a furat o sumă de bani din buzunarul unei femei.

Evenimentul s-a petrecut pe strada Martin Luther, din municipiul Timişoara, unde patrula de jandarmerie s-a sesizat în momentul în care au observat un tânăr care alerga şi o femeie care striga că i-au fost furaţi banii. După o scurtă urmărire printre maşini jandarmii l-au imobilizat prompt pe hoţ asupra sa fiind găsită suma de 600 de lei, care a fost furată din buzunarul femeii.

Surprins de promptitudinea intervenţiei jandarmilor, individul a recunoscut imediat că a sustras suma de bani de la femeie, iar în urma verificărilor efectuate a reieşit că acesta se afla în cursul unui termen de încercare având o condamnare cu suspendare pe numele său.

Jandarmii i-au întocmit celui în cauză, acte de constatare pentru săvârşirea infracţiunii de furt, fiind predat organelor abilitate pentru continuarea cercetărilor.

Te-ar putea interesa și: