Doi „canibali” din SUA au comis o atrocitate care întrece orice imaginație. Dorind să efectueze o operație ilegală de schimbare de gen, canibalii au mutilat un bărbat din Virginia, SUA, păstrându-i organele genitale într-un frigider, a declarat poliția din Oklahoma.

Bob Lee Allen, în vârstă de 53 de ani, și partenerul său, Thomas Evans Gates, în vârstă de 42 de ani, au fost arestați de către șerifii adjuncți din districtul Le Flore, după ce au fost acuzați, miercuri, de efectuarea unei intervenții chirurgicale ilegală, mutilare și folosirea unor arme ilegale.

Judecătorii au stabilit că cei doi canibali, așa cum s-au autointitulat ei, pot fi eliberați în baza unei cauțiuni în valoare de 600,000 de dolari.

Potrivit primelor informații oferite de anchetatori, Allen ar fi fost cel care a făcut operația într-un „laborator” improvizat din casa lor, în vreme ce Gates, partenerul acestuia, juca rolul de asistent.

Pe data de 13 octombrie, un tânăr de 28 de ani a intrat în Spitalul Regional McAlester din sud-estul Oklahoma. Tânărul abia se mai ține pe picioare, iar medicii au observat imediat că aceste sângera masiv deoarece, testiculele sale au fost îndepărtate chirurgical cu o zi înainte, a raportat The Oklahoman.

Brbatul le-a declarat medicilor că a fost castrat de cei doi canibali, într-o cabină îndepărtată din pădure. Victima le-a mai mărturisit doctorilor că, în timpul operației ilegale, cei doi i-ar fi spus că o să îi păstreze organele genitale într-un frigider.

Medicii au apelat de urgență la ajutorul polițiștilor. În scurt timp, anchetatorii s-au deplasat la cabana situată în afara orașului Wister, Oklahoma, și au găsit echipament medical, droguri și organele genitale înghețate într-o pungă, potrivit The Oklahoman, scrie DailyMail.

În timpul agresiunii. Allen s-ar fi lăudat victimei că a ucis un bărbat pe care făcea o operație similară și că avea alte șase intervenții chirurgicale „la activ”.

Victima le-a declarat polițiștilor că a fost conștient pe parcursul întregii orori, dar că a fost anesteziat în zonele „necesare”.