Evenimentul Zilei > Monden > Hollywoodul, în lacrimi. Julia Roberts, boală incurabilă! Riscuri imense pentru viața ei
Hollywoodul, în lacrimi. Julia Roberts, boală incurabilă! Riscuri imense pentru viața ei

Hollywoodul, în lacrimi. Julia Roberts, boală incurabilă! Riscuri imense pentru viața ei

Îndrăgita actriță Julia Roberts suferă de o boală incurabilă, care ar putea chiar să o conducă spre moarte.

Julia Roberts suferă de mai mulți ani de trombocitopenie, o afecțiune care afectează coagularea sanguină și provoacă vânătăi pe piele.

Cu toate că nu a vorbit niciodată în public despre suferința ei, presa străină a aflat că vedeta a descoperit această boală în urmă cu câțiva ani, după ce a observat că întregul ei corp era plin de vânătăi. Cel care a convins-o să își facă un control a fost soțul ei.

Această boală îi provoacă actriței sângerări anormale, pierderi de greutate și dureri articulare, iar ca o consecință a sângerărilor, îi apar vânătăile pe piele.

Cel mai îngrijorător este faptul că actrița ar putea să moară din cauza acestei boli ciudate, mai ales dacă ar rămâne însărcinată.

„Julia și-a dorit să fie mamă mai mult decât orice pe lumea asta. Dar faptul că suferă de această boală, face imposibil acest lucru. Danny o iubește foarte mult și pentru nimic în lume nu ar dori să îi pună viața în pericol”, a declarat o sursă apropiată actriței pentru presa străină.

Medicii i-au spus vedetei că una dintre cauzele care au îmbolnăvit-o este stresul, informează presa străină, potrivit Cinema.com.