Evenimentul Zilei > Social > Hillary Clinton, despre Monica Lewinsky: „Iertarea este o alegerea grea”
Hillary Clinton, despre Monica Lewinsky: „Iertarea este o alegerea grea”

Hillary Clinton, despre Monica Lewinsky: „Iertarea este o alegerea grea”

Hillary Clinton, fost secretar de stat american, nu a pomenit în cartea sa "Hard Choices" despre aventura lui, Bill Clinton, fost preşedinte al SUA, cu Monica Lewinsky, dar a mărturisit, pentru The Telegraph, că "iertarea este o alegere grea".

"Iertarea este o alegere grea. Este eliberator să poţi să ajungi în viaţă în punctul în care simţi că poţi să ierţi", a spus Hillary Clinton.

Într-un articol din luna mai al revistei Vanity Fair, Monica Lewinski a afirmat că după aventura cu Bill Clinton a fost pe punctul de a se sinucide, iar mama ei a supravegheat-o îndeaproape. Ea a subliniat că ca s-a simţit ca fiind drept "cea mai umilită femeie din lume", relatează Agerpres, citând The Independent.

"Cred că este o persoană care şi-a exprimat sentimentele. Nu o pot caracteriza, pentru că nu ar fi corect", a declarat Hillary Clinton despre Monica Lewinsky. Fosta doamnă de la Casa Albă a adăugat: "Sunt doar recunoscătoare că am luat deciziile pe care le-am luat, pentru a merge mai departe şi din care am avut o serie extraordinară de oportunităţi şi experienţe".

Fostul secretar de stat a recunoscut că nu a fost deloc uşor să îl ierte pe soţul său, însă crede că tot timpul au avut o relaţie apropiată.

"Sunt lucruri pe care le faci sau pe care nu reuşeşti să le faci. Mă simt foarte binecuvântată că am un partener de viaţă care mă susţine, care este entuziasmat de ceea ce vreau să fac, care a fost un tată extraordinar şi care va fi un bunic fabulos", a mai declarat fostul secretar de stat al SUA.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: