Întrebat dacă PNL este rupt în mai multe aripi, Mircea Hava a spus: „Nu.  Există discuții. Dar partidul este unit. Atatat timp cât ma vedeți pe mine aicia și pe alții, partidiul este unit. (…) Nu  există două părți. Atâta timp cât eu sunt aici, cât Falcă este aiciea, cât mulți, foarte mulți suntem aici, fuziunea a reușit.

Referitor la ședința vechilor portocalii convocată de Vasile Blaga sub nasul lui Ludovic Orbam, de săptămâna trecută, primarul de la Alba a declarat că nu i s-a cerut să facă vreo inventariere a problemelor din PNL.

„Nu am invetariat decât tot felul de chestiunii pe care vi le-am spuslegat de nemulțumiri. Numlțumiri, nemulțumiri, toată lumea poate să fie nemulțimită. Nu avem nicio mandatare (el împreună cu Vasile Blaga n.r.) să facem așa ceva. Pot să vă spun că după ce ne-am întânit (…) ne-am întâlnit cu dl. Ludovic Orban împreună cu Vasile Blaga cu mine, cu toată lumea acolo, în care s-a discutat ce s-a discutat.

„La candidaturile despre europarlamentare, discutând despre țară, nu poți să faci o chestiune de partitate. Faci o chestiune de oameni, care să se poată ducă acolo, care merită să se ducă acolo, care pot să se ducă acolo, și asta este și un principiu european” a explicat Hava.