Evenimentul Zilei > Actualitate > HAOS TOTAL la FCSB. Nicolae Dică a ajuns să fie IRONIZAT de jucători. Antrenorul „roș-albaștrilor” e CRITICAT dur: „Vine și ne zice lucruri banale, jenante”
HAOS TOTAL la FCSB. Nicolae Dică a ajuns să fie IRONIZAT de jucători. Antrenorul „roș-albaștrilor” e CRITICAT dur: „Vine și ne zice lucruri banale, jenante”

HAOS TOTAL la FCSB. Nicolae Dică a ajuns să fie IRONIZAT de jucători. Antrenorul „roș-albaștrilor” e CRITICAT dur: „Vine și ne zice lucruri banale, jenante”

Fostul arbitru Ion Crăciunescu a povestit că Nicolae Dică nu mai are nicio autoritate în vestiarul formației FCSB și a ajuns să fie ironizat de elevii săi.

Ion Crăciunescu, fost arbitru internațional, a lansat un atac devastator la adresa lui Nicolae Dică, tehnicianul celor de la FCSB. Crăciunescu a aflat că Dică nu are autoritate în fața jucătorilor și nu se poate impune la ședințele de pregătire. Crăciunescu este de părere că antrenorul „roș-albaștrilor” a fost doar o soluție ieftină pentru Gigi Becali.

„Mie îmi spunea cineva, o sursă demnă de încredere, că Dică e luat la mișto de jucători la antrenamente și în vestiar. Îi spun Hai, mă, iar vii cu d-astea? Iar facem d-astea? Mi-a spus un jucător de acolo. Dică a fost cea mai ieftină variantă de antrenor. Becali nu a vrut să dea bani mulți unui tehnician. Becali a făcut una dintre cele mai mari greșeli de când e la acest club. Cu un alt antrenor, jucătorii aveau un cu totul alt randament. Domnul Dică vine și ne spune că a crescut nivelul jucătorilor, dar după părerea mea, trebuiau să crească mai mult.

Dică vine și ne zice lucruri banale, jenante. Nu cred că la această oră este pentru FCSB. Trebuia să vină peste 4-5. Nu are experiență. Becali și-a dat seama de asta, în ceasul al 12-lea. Văd că vrea să ia măsuri, dar e treaba lui. Iată că, anul acesta, Dică a clacat în cupele europene, unde nu avea voie să o facă", a spus Crăciunescu la Digi Sport.