Evenimentul ZileiInternationalHaos la Casa Albă, presa e în alertă. Biden urmează să fie înlocuit. Nu cu Kamala Harris. Cine este misteriosul succesor

Haos la Casa Albă, presa e în alertă. Biden urmează să fie înlocuit. Nu cu Kamala Harris. Cine este misteriosul succesor

Haos la Casa Albă, presa e în alertă. Biden urmează să fie înlocuit. Nu cu Kamala Harris. Cine este misteriosul succesor
Joe Biden ar putea fi înlocuit înaintea alegerilor prezidențiale din 2024, potrivit unor speculații recente, dar înlocuitorul ar putea să nu fie vicepreședintele Kamala Harris.

În rândul reporterilor de la Casa Albă sunt răspândite speculații conform cărora Joe Biden ar putea să nu fie reales în 2024. Cu toate acestea, înlocuitorul președintelui Biden nu ar fi Kamala Harris, ci mai degrabă secretarul de stat american al Transporturilor, Pete Buttigieg.

Fostul oficial al lui Donald Trump, Kayleigh McEnany, a subliniat la Fox News că Buttigieg a refuzat recent să excludă sau să minimizeze zvonurile în timpul unui interviu recent.

Buttigieg a fost întrebat cu privire la speculații și despre relația sa cu Harris

El a spus: „Este 2021. Scopul campaniilor și alegerilor este că, atunci când merg bine, ajungi să guvernezi. Și suntem concentrați pe treabă. Sunt încântat să fac parte dintr-o echipă condusă de președinte și vicepreședinte și cred că munca în echipă care ne-a dus în acest punct este cu adevărat doar începutul”.

Secretarul Transporturilor din SUA, Pete Buttigieg (stânga) și soțul său Chasten. Sunt căsătoriți din 2018.

Un secretar al Transporturilor din SUA și soțul său au devenit părinți pentru prima dată / Foto: Facebook Pete Buttigieg

Kayleigh McEnany a susținut că Buttigieg nu „a părut să-l susțină pe Biden pentru următoarele alegeri”. Ea a spus: „Acesta este pe Air Force 2, acesta este în avionul lui Kamala Harris. Ea stă chiar acolo lângă el. El este întrebat de speculațiile din 2024, oamenii spun că ar trebui să fie următorul președinte, iar răspunsul lui nu este ceea ce ar fi trebuit să fie”.

O sursă de la Casa Albă a declarat pentru Politico că speculațiile cu privire la viitorul președinte Buttigieg sunt discutate în mod deschis.
Sursa a spus: „Nimeni din aripa de vest nu neagă varianta asta”. Buttigieg a devenit un membru proeminent al cabinetului președintelui Biden în urma adoptării proiectului de lege de infrastructură bipartizan de 1,2 trilioane de dolari.

Buttigieg și Kamala Harris au concurat anterior unul împotriva celuilalt în cursa pentru nominalizarea democraților pentru președinte din 2020

Editorul-șef de la Washington Examiner, Hugo Gurdon, a declarat pentru Fox News că biroul vicepreședintelui se afla într-o „continuă agitație”.  Colaboratorul Fox News, Joe Concha, a discutat despre ultimele cifre ale sondajelor pe fondul speculațiilor că diverși donatori ai Partidului Democrat sunt în favoarea lui Buttigieg.

Concha a declarat: „În culise, donatorii îl doresc cu adevărat pe Pete Buttigieg. Uitați de Kamala Harris nominalizată în 2024 în fruntea biletului câștigător. Pentru că te uiți la cifrele sondajului președintelui, abia mai mult de o treime din țară aprobă performanța acestui președinte şi doar 28 % o aprobă Kamala Harris – acesta nu este un bilet câștigător, a spus Joe Concha, potrivit Express.


Accesează: