Evenimentul ZileiSportHalep pregătește marea surpriză pentru Darren Cahill. „Ar fi ceva deosebit”

Halep pregătește marea surpriză pentru Darren Cahill. „Ar fi ceva deosebit”

Halep pregătește marea surpriză pentru Darren Cahill. „Ar fi ceva deosebit”
Simona Halep va debuta marți în primul turneu de Grand Slam al sezonului. Înainte de a lua startul la Melbourne, românca a spus de ce vrea să câștige acest turneu.

În cadrul unui reportaj video, realizat de scenaristul și regizorul Radu Muntean, Simona Halep (locul 4 WTA) a mărturisit că vrea să câștige turneul major de la Melbourne pentru antrenorul său, Darren Cahill. „În primul rând, mi-ar plăcea să-l câștig pentru că Darren Cahil e australian. Cred că ar fi ceva deosebit. E și familia lui acolo. Eu m-am antrenat în Australia acum doi ani. Am petrecut Crăciunul acolo, adică am o oarecare afinitate cu australienii pentru că sunt oameni relaxați și m-au primit cu căldură mereu, de câte ori am jucat acolo. Și-mi place turneul, e «Happy Slam», așa e nickname-ul. Prima mea semifinală de Grand Slam Junior a fost în Australia. E acolo o mică istorie”, a declarat Simona.

Halep va debuta marți la Australian Open 2020 împotriva americancei Jennifer Brady (49 WTA). MAi mult, Simona a fost finalistă la Australian Open, în 2018


Accesează: