Gheorghe Hagi, antrenorul și patronul echipei FC Viitorul, a avut o altă ieșire furibundă, legată de fiul său, Ianis. „Regele” l-a acuzat pe Cosmin Contra că nu este obiectiv și nu-l convoacă pe mijlocașul dobrogenilor. Pentru a reduce doza de subiectivism de care poate fi bănuit, Hagi l-a băgat în ecuație și pe Bogdan Țâru, unul dintre elevii săi de la Viitorul.

„Dă-i o șansă”

„Până aici am fost. Am înghiţit, am tăcut din gură, dar când am văzut asta, mi s-a ridicat tensiunea. Chiar dacă este băiatul meu, Ianis e căpitanul Viitorului, echipa de pe locul trei. E cel mai bun jucător sub 21 de ani care există în România. Țîru e căpitanul echipelor naționale la toate categoriile de vârstă, a ieșit campion cu Viitorul, în unele meciuri avea 100% dueluri câștigate. Dă-i o șansă!”, a tunat Hagi.

 

Merge cu Stanciu și Budescu, nu cu Ianis

Selecționerul Contra a replicat prudent: „E treaba lui şi eu nu vreau să intru în polemici cu el, să ne bălăcărim prin presă”. „Guriță” a explicat că, pentru amicalele cu reprezentativa din Chile și cea a Finlandei merge pe mâna unor jucători cu experiență, ca Nicolae Stanciu și Constantin Budescu. În discuție s-a băgat și Adrian Mutu, care a spus despre Hagi, fostul său naș de cununie că este „penibil”