Hagi: "Mă bucur că m-am întors în Turcia"

Hagi: "Mă bucur că m-am întors în Turcia"

"Regele" şi-a început cu dreptul al doilea mandat la Galatasaray, obţinând un rezultat promiţător (0-0), în deplasare, cu rivala de moarte Fenerbahce.

Gică Hagi a avut parte de un debut fericit pe banca tehnică a echipei Galatasaray. Cu "Regele" pe bancă, Galata a dominat-o pe Fener la ea acasă, derby-ul campionatului Turciei încheindu-se aseară nedecis, scor 0-0. Oaspeţii şi-au făcut de cap în prima repriză şi pe final de meci, dar n-au fost în stare să transforme în gol niciuna dintre cele cinci mari ocazii de care a beneficiat.

Şutul lui Pino a fost scos de pe linia porţii chiar în minutul 2, iar portarul Volkan a făcut minuni în faţa aceluiaşi Pino şi a lui Neill. Hagi nu a contat pe Arda Turan, Harry Kewell şi Milan Baros, toţi trei accidentaţi.

Intimidat cu un laser

Ne puteți urmări și pe Google News

Gică Hagi s-a îmbrăcat elegant, la costum. În schimb, omologul său de la Fener a adoptat "stilul Cârţu", în trening. Fanii gazdelor au încercat să îl şicaneze pe român, cu un laser.

"A fost un derby foarte frumos. Au fost două echipe care au muncit bine în teren ca să-şi asigure victoria. Jucătorii mei s-au depăşit. Sunt fericit că m-am întors în Turcia. Sper să fac lucruri frumoase. Şi noi, şi ei, puteam să câştigăm. O să vină şi golurile. Păcat că n-am luat cele trei puncte. Le meritam", a declarat "Regele".

"Am încercat să le dau jucătorilor sentimentul că pot învinge. N-am venit pentru un meci, ci pentru o perioadă bună. Eu cred foarte tare. Cu siguranţă, o să fim foarte puternici, odată cu revenirea jucătorilor care n-au putut fi folosiţi astăzi", a completat tehnicianul român.

Jurnaliştii turci susţin că Adnan Polat, preşedintele Galatei, nu-l are la inimă pe Hagi şi din acest motiv nici n-a venit la instalarea "Regelui", eveniment desfăşurat vineri.

Bursaspor, campioana entitre şi liderul la zi în Turcia, a învins ieri cu 5-1 la Ankaragucu şi se află la 10 puncte în faţa celor de la Galata, care ocupă locul nouă. "Am încercat să le dau jucătorilor mei sentimentul că pot învinge. Cu siguranţă, o să fim mai puternici" GICĂ HAGI, antrenor la Galatasaray

Corespondenţă din Istanbul

Fenerbahce - Galatasaray 0-0

Fenerbahce: Volkan - Gökhan, Lugano, Yobo, Caner - Emre, Mehmet, Dia, Stoch - Alex, Niang. Antrenor: Aykut Kocaman.

Galatasaray: Aykut Erçetin - Sabri, Servet, Lucas Neill, Hakan Balta - Elano, Ayhan, Mustafa Sarp, Lorik Cana - Misimovic, Pino. Antrenor: Gică Hagi.

Stadion:"ŞÃ¼krü SaracoÄŸlu".