Hagi, despre Torje: "Poate progresa până la 29 de ani"

Hagi, despre Torje: "Poate progresa până la 29 de ani"

Antrenorul care l-a descoperit şi l-a promovat pe mijlocaşul dreapta în Liga I, pe când o pregătea pe Poli Timişoara, spune că bănăţeanul poate deveni mai mare decât este acum.

Dinamo prepară meciul-retur cu Vorskla Poltava, de mâine (ora 18.00, în direct la TVR 1, 1-2 în tur), din play-off-ul Ligii Europa, în plină vâlvă produsă de plecarea mijlocaşului dreapta Gabi Torje la Udinese. Va fi ultimul joc pentru Torje (21 de ani) în tricoul "roş-albilor", internaţionalul urmând să se transfere, pentru 5 milioane de euro, în Italia.

Gică Hagi, antrenorul care l-a descoperit şi l-a promovat în fotbalul mare pe Gabi Torje, la Poli Timişoara, a făcut ieri primele comentarii despre trecerea fostului său elev în Serie A.

Aflat în vacanţă în străinătate împreună cu familia, "Regele" a spus: "Torje e un jucător care a crescut mult, care şi-a demonstrat valoarea. A ajuns la Dinamo, un club cu pretenţii foarte mari, unde s-a impus, apoi, cum era şi normal, a atras atenţia marilor cluburi de afară. După experienţa mea, un fotbalist progresează până la 28-29 de ani".

Ne puteți urmări și pe Google News

Că fostul star de la Real Madrid şi de la Barcelona are ochi la fotbaliştii tineri o confirmă şi recent încheiatul turneu "Talent Cup", competiţie de juniori câştigată de echipa Academiei lui Hagi. "Am demonstrat tuturor că avem valori, că se poate face treabă. Iar reacţiile celor de la Inter şi Real Madrid, pe care i-am găzduit la Constanţa, au fost de la bine în sus", a mai zis Hagi, aluzie la declaraţiile plângăcioase ale unor personaje din fotbalul românesc, cap de listă fiind Răzvan Lucescu. Fostul selecţioner a reclamat faptul că nu avem valori şi că suntem labili psihic.