Evenimentul Zilei > Actualitate > Update. Plan Roșu de Intervenție. Grav accident rutier între o cisternă încărcată cu motorină și un autocar cu zeci de pasageri
Update. Plan Roșu de Intervenție. Grav accident rutier între o cisternă încărcată cu motorină și un autocar cu zeci de pasageri

Update. Plan Roșu de Intervenție. Grav accident rutier între o cisternă încărcată cu motorină și un autocar cu zeci de pasageri

Un grav accident rutier în care au fost implicate o cisternă încărcată cu motorină și un autocar cu zeci de pasageri la bord, a avut loc joi seară pe drumul dintre localitățile Lechința și Chiraleș din județul Bistrița-Năsăud. 

Update: Un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar alte 14 persoane au fost rănite în urma accidentului produs joi după-amiază pe DJ 151, între localităţile Lechinţa şi Chiraleş din judeţul Bistriţa-Năsăud


Știrea inițială:

În urma accidentului, la această ora, 13 persoane sunt rănite, iar două se află încarcerate între fiarele contorsionate.

ISU Bistrița-Năsăud a anunțat că a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Potrivit primelor informații la bordul autocarului se aflau aproximativ 30 de persoane. Acesta s-a răsturnat s-a răsturnat în urma impactului.

Pompierii au intervenit cu 3 autospeciale de stingere, 1 descarcerare, 2 ambulanțe SMURD, 2 ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță și o unitate de terapie intensivă mobilă.

Drumul Județean 151, între localitățile Chiraleș și Lechința este blocat

În coliziune au fost implicare un autobuz condus de un bărbat de 35 de ani din Lechinţa şi o cisternă condusă de un bărbat de 47 de ani din judeţul Sălaj.

„Drumul Județean 151, între localitățile Chiraleș și Lechința este blocat ca urmare a unui accident care a avut loc în urmă cu puțin timp. Coliziunea a avut loc între un autobuz condus de un bărbat de 35 de ani, din Lechința și o cisternă la volanul căreia se afla un bărbat de 47 de ani, din județul Sălaj. La fața locului intervin mai multe echipaje din cadrul Serviciului Rutier, Poliției Municipiului Bistrița și Secție 3 Poliție Rurală Lechința”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.