"Nu îmi aduc aminte dacă i-am propus lui Tăriceanu sau i-am propus şi m-a refuzat", a arătat ea, într-un interviu pentru dcnews.ro.

Ea a arătat că pentru situaţia din unităţile de detenţie l-ar fi demis demult pe şeful penitenciarelor şi că aşteaptă o poziţie mai fermă de la ministrul Justiţiei.

"De foarte multă vreme aud despre situaţia de acolo, de şpăgile care se iau, (…) însă dacă nu intră autorităţile, control pe bune, să răspundă la sesizări pe bune, să mai taie din corupţia din penitenciare, nu va rezolva mare lucru", a afirmat liderul PNL.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, joi, că Raluca Prună nu va fi o propunere a PNL pentru funcţia de ministru al Justiţiei după alegerile parlamentare dacă liberalii vor forma majoritatea.

"O să avem un ministru susţinut de PNL. Eu deja mă gândesc deja la vreo două-trei idei, nu se regăseşte doamna Prună, nu că aş avea ceva cu ea, dar am alte opţiuni, propuneri ale partidului, dar am şi eu dreptul la nişte idei. Va conta foarte mult şi cel care va gestiona penitenciarele în România", a mai spus Gorghiu.