Evenimentul Zilei > Sport > Golul anului în fotbalul mondial s-a marcat în România. „Copilul” lui Hagi, șut ireal!
Golul anului în fotbalul mondial s-a marcat în România. „Copilul” lui Hagi, șut ireal!

Golul anului în fotbalul mondial s-a marcat în România. „Copilul” lui Hagi, șut ireal!

Alexandru Pop este un atacant de 19 ani care a fost transferat de Universitatea Cluj de la Viitorul Constanța în această vară. Jucătorul creat în laboratorul lui Gică Hagi de la Ovidiu a uimit asistența astăzi, în timpul jocului cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, când a reușit să deschidă scorul în minutul 35 cu un trasor de la peste 50 de metri!

Vârful „Șepcilor Roșii” a preluat o minge în jumătatea sa, a avansat aproximativ 20 de metri cu balonul, timp în care a sesizat că portarul advers este ieșit din poartă. Imediat ce a trecut linia de la mijlocul terenului, Pop a lansat o „rachetă” care nu a mai putut fi oprită de Moga, care încercase o repliere disperată, și s-a oprit în plasă.

Execuția va candida cu siguranță la trofeul „Pușkaș”, pe care FIFA îl oferă în fiecare an pentru cel mai frumos gol marcat în anul calendaristic anterior. Pop nu s-a oprit acolo și a mai marcat un gol, cinci minute mai târziu, iar veteranul Dorin Goga a făcut 3-0 în a doua repriză, iar „U” Cluj se anunță a fi din nou o candidată serioasă pentru promovarea în Liga I, acolo unde în acest sezon nu a ajuns după ce a pierdut barajul cu FC Hermanstadt.

Un video cu fabulosul gol marcat de Alexandru Pop poate fi găsit AICI!

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: