Evenimentul Zilei > Actualitate > Giovani Becali, primește lovitură după lovitură. Fosta iubită l-a făcut K.O.
Giovani Becali, primește lovitură după lovitură. Fosta iubită l-a făcut K.O.

Giovani Becali, primește lovitură după lovitură. Fosta iubită l-a făcut K.O.

Vărul patronului de la FCSB, Giovani Becali a început un nou război în instanța de judecată cu fosta iubită Aida Giurumescu.

După ce a fost executat silit pentru neplata pensiei alimentare pentru un copil pe care nu l-a recunoscut niciodată, Giovani este pe cale să mai piardă și alte câteva apartamente de lux pe care le deține în cartierul Floreasca din Capitală.

Recent, Giovani Becali a cerut suspendarea executării silit, dar acest lucru este la mâna magistraților.

În dosarul în care Giovani Becali a refuzat să plătească pensie alimentară, au fost citați şi reprezentanţi ai ANAF, instituţie care este implicată în disputa pe averea afaceristului din  Pipera.

Potrivit unor surse din mediul judiciar, Giovani Becali a cerut magistraților de la Judecătoria Sectorului 4 suspendarea executării silite. Afaceristul nu a avut câștig de cauză: judecătorii au dispus respingerea cererii.

„Respinge cererea de suspendare provizorie, ca neîntemeiată. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 4 din București.

Solicitarea suspendării pensiei alimentare a fost solicitată de Giovani Becali încă dinainte de a fi închis pentru condamnarea din „Dosarul transferurilor”.

Aida Giurumescu nu a cedat şi a susţinut, la vremea respectivă, că va demonstra că fostul impresar are o situaţie financiară care îi permite să achite respectiva pensie alimentară. Valoarea acesteia a fost stabilită de instanţa din Austria, ţară în care Aida Giurumescu este stabilită împreună cu fiul ei şi unde s-a judecat procesul de paternitate intentat lui Becali.

Reamintim că Giovani Becali a fost condamnat, împreună cu alți opt inculpați, pe 4 martie 2014, la închisoare cu executare. Giovani a primit o pedeapsă de șase ani și patru luni.

Alături de fostul agent de jucători au mai fost condamnați, în același dosar, Gheorghe Copos, Victor Becali, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Gheorghe Popescu, Gheorghe Nețoiu şi Cristian Borcea.

Procurorii au demonstrate că aceștia s-au făcut vinovați că au făcut tranzacţii ilegale la transferurile unor fotbalişti către cluburi din străinătate, potrivit cancan.ro