Evenimentul Zilei > Monden > Gina Pistol, surpriză uriașă pentru Smiley. Declarația de dragoste care a devenit virală pe internet
Gina Pistol, surpriză uriașă pentru Smiley. Declarația de dragoste care a devenit virală pe internet

Gina Pistol, surpriză uriașă pentru Smiley. Declarația de dragoste care a devenit virală pe internet

Frumoasa blondă Gina Pistol i-a făcut o declarație de iubire lui Smiley pe contul ei de Instagram .

Gina Pistol, cea care trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Smiley, a ținut să îi facă o surpriză inedită acestuia, cu ocazia împlinirii de către celebrul cântăreț a vârstei de 37 de ani. Cu ocazia zilei de naștere a lui Smiley, care a avut loc pe data de 27 iulie, frumoasa blondă i-a făcut o declarație de iubire pe contul ei de Instagram.

Ea a postat o fotografie inedită,  în care este surprinsă alături de celebrul cântăreț pe malul mării ,terminând postarea cu următorul mesaj:

„La mulți ani! @smiley_omul”

„Îmi ești tot!
La mulți ani! @smiley_omul”.

La mulți ani! @smiley_omul”.

Numerele real al celebrului cântăreț Smiley este Andrei Tiberiu Maria.

Azi împlinesc 37 de ani”

Și Smiley a ținut să împărtășească bucuria acestei zile importante din viața  lui cu fanii săi. Astfel, el a scris pe pagina lui de Instagram următorul mesaj:

„Azi împlinesc 37 de ani. Sunt bucuros pentru că sunt sănătos și sunt înconjurat de oameni care mă iubesc. Ceea ce vă doresc și vouă! Vă mulțumesc pentru gândurile bune!”

Smiley și Gina Pistol au o relație de mai bine de doi ani. În ultimul timp au fost văzut mult mai des împreună în mod public. Cei doi le-au oferit fanilor o imagine rară când au pozat la apusul soarelui. Artistul s-a lăsat tuns chiar de iubita sa.

Recent, Smiley a dat startul distracțiilor de vară cu un remake al piesei Adeline, potrivit profm.ro.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: