Evenimentul Zilei > Monden > Gina Pistol se confruntă cu probleme de sănătate! Durerile nu îi dau pace și cere ajutorul fanilor din mediul online
Gina Pistol se confruntă cu probleme de sănătate! Durerile nu îi dau pace și cere ajutorul fanilor din mediul online

Gina Pistol se confruntă cu probleme de sănătate! Durerile nu îi dau pace și cere ajutorul fanilor din mediul online

Gina Pistol este o persoană extrem de ocupată, însă problemele de sănătate apărute în ultima perioadă o împiedică să se țină de program. Ba mai mult, frumoasa blondină mărturisește că are dificultăți și în ceea ce privește trezitul în timpul nopții pentru a-și alăpta fetița. Prezentatoarea ”Chefi la cuțite” nu mai știe cum să rezolve problema, așa că le-a cerut ajutorul fanilor din mediul online.

Gina Pistol a devenit de curând mămică, iar această activitate este ca un job full-time pentru ea. Cu toate acestea, vedeta își face timp și pentru alte activități, cum ar fi supravegherea renovării de la locuința sa. Blondina este o persoană destul de activă și nu are obiceiul să se plângă în mediul online, însă de această dată a făcut un apel la fanii săi. Pe pagina personală de Instagram, iubita lui Smiley se plânge de niște dureri cumplite de cap, provocate de probleme la coloană.

Frumoasa blondină susține că aceste probleme îi dau de furcă în ultima perioadă și nu o lasă să își ducă la îndeplinire sarcinile de zi cu zi. Pentru că durerea este insuportabilă, Gina Pistol le-a cerut fanilor să o ajute cu câteva sfaturi. Este interesată de o pernă specială care să îi ofere confort și speră ca printre urmăritorii ei de pe Instagram să fie persoane care s-au confruntat cu astfel de probleme de sănătate și au găsit o rezolvare.

”Mă mai lupt și cu o durere de cap de ceva vreme, nu dorm într-o poziție bună, am și probleme cu cervicală, dacă știți, dacă ați folosit vreo pernă care ajută la asta, recomandați-mi, vă rog din suflet, că nu mai rezist cu durerea asta de cap. Mă doare în valuri, am momente când nu mă doare, puține, dar și când mă doare îmi vine să-mi plâng de milă”, a spus Gina Pistol pe pagina personală de Instagram.

Problemele de sănătate nu sunt singurele cu care se confruntă Gina Pistol! Vremea de afară o lasă fără energie

Iubita lui Smiley susține că nici starea sa de spirit nu este una deloc bună. Oboseala, durerile, dar și vremea de afară o lasă fără chef de viață. Prezentatoarea ”Chefi la cuțite” susține că de ceva timp este lipsită complet de energie și îi este foarte greu să facă chiar și lucruri banale. Nu are chef să iasă din casă, iar starea aceasta pare să se prelungească. Ca o concluzie, Gina Pistol ne face cunoscută o dorință arzătoare: vrea să treacă peste iarnă și să se bucure de temperaturile oferite de primăvară.

”De la o vreme încoace sunt fără energie, fizic și psihic. Abia mă trezesc noaptea, de multe ori de altfel, ca să o hrănesc pe fiică-mea, abia ies din casă ca să mai cumpăr ce e nevoie sau să mă duc până la casa mea să văd cum merg lucrările. Ideea este că nu știu ce să fac ca să ies din starea asta, nici vremea de afară nu mă ajută, abia aștept să vină primăvara”, a mai adăugat fosta prezentatoare de la ”Chefi la cuțite”.