Evenimentul Zilei > Monden > GINA PISTOL A SPUS TOT despre RELAȚIA cu SMILEY. Când îi place să facă SEX cu IUBITUL: „Acum sunt mulțumită…”
GINA PISTOL A SPUS TOT despre RELAȚIA cu SMILEY. Când îi place să facă SEX cu IUBITUL: „Acum sunt mulțumită…”

GINA PISTOL A SPUS TOT despre RELAȚIA cu SMILEY. Când îi place să facă SEX cu IUBITUL: „Acum sunt mulțumită…”

Gina Pistol, una dintre cele mai frumoase femei din România, nu uită de latura ei obraznică. Prezentatoarea a răspuns în cadrul unui interviu la mai mult întrebări personale. Cu toții au roșit când au auzit preferințele Ginei Pistol în materie de amor.

Într-un interviu în urma căruia ne putem da seama un pic mai bine ce fel de om este Gina Pistol, fostul iepuraș Playboy a vorbit deschis despre aspecte mai puțin cunoscute ale vieții ei, inclusiv despre momentele când preferă să facă sex cu partenerul ei.

 

„Sex…Seara! Dar nici dimineața nu e rău…”, a spus, zâmbitoare, iubita lui Smiley, în interviul acodat alistmagazine.ro.

Întrebată despre un moment greu din trecutul apropiat, Gina a dezvăluit când a plâns ultima oară, dar și cel mai jenant moment prin care a trecut.

„Ultima dată am plâns acum câteva zile, mi s-a părut mie că un cuvânt nu era ce trebuie într-o propoziţie. Cel mai prost m-am simţit când am felicitat o femeie că este însărcinată, dar ea doar se îngrăşase”, a afirmat frumoasa blondă.

Prezentatoarea TV a vorbit și despre schimbările pe care a încercat să le facă în stilul ei de viață.

„Am încercat să schimb ceva, deşi Dumnezeu m-a făcut un om frumos, acum sunt mulţumită de felul în care arat, am înţeles că totul era doar în capul meu”, a încheiat Gina Pistol.