Patronul echipei de fotbal FCSB a fost cucerit de ieşirea prim-vicepreședintelui PNL după imaginile difuzate joi de peAeroportul „Avram Iancu” din Cluj-Napoca.

Peste 1.800 de români se aflau înghesuiți acolo în plină epidemie de coronavirus şi în ciuda tuturor măsurilor impuse de autorităţi cu privire la distanţarea socială şi evitarea grupurilor mari.

Referitor la acest episod, Rareş Bogdan a reacţionat virulent, ceea ce i-a plăcut mult lui Gigi Becali, care a apreciat actul de rebeliune politică.

„Vreau să îl felicit pe Rareș Bogdan pentru că nu a ținut cont de partidul din care face parte și a spus ceea ce simte și ceea ce trăiește”, a precizat latifundiarul din Pipera într-o intervenție telefonică la România TV.

Cine ştie ce s-ar putea ascunde în spatele acestui compliment? Poate o revenire a lui Becali pe scena politică, într-o formă sau alta?… Rămâne de văzut.

Amintim că Rareș Bogdan i-a făcut imbecili pe cei are au facilitat plecarea românilor de pe aeroportul din Cluj.

Liderul PNL a ignorat că premierul Ludovic Orban anunţase că Germania are nevoie de zeci de mii muncitori și că guvernul nu va crea niciun fel de „obstrucţionare pentru cei care au posibilitatea să aibă contracte de muncă sezoniere”.