Becali, enervat de partenerele fotbaliștilor FCSB

Becali, enervat de partenerele fotbaliștilor FCSB Sursa foto: Arhiva EVZ

Gigi Becali este supărat pe jocul celor de la FCSB. Patronul din Pipera crede că fotbaliștii săi sunt distrași de partenerele de viață, având însă și o soluție la această problemă.

FCSB nu se ridică la nivelul așteptărilor lui Gigi Becali. Patronul din Pipera crede că atitudinea nesportivă duce la un joc de echipă slab.

Gigi Becali crede că „împreunările” ar trebui să fie tot mai rare

Gigi Becali le recomandă sportivilor să doarmă separat de neveste sau iubite:

Ne puteți urmări și pe Google News

„Dacă talentul nu-l combini cu munca și te fură puțin… E o vârstă la care trebuie să-ți pui rădăcinile. Dacă în loc să te gândești la fotbal, îți iei o fată și stai cu ea… Nu știu, nu vreau să spun… Am fost toți tineri”, spune Gigi Becali.

Patronul celor de la FCSB spune că tentația este mare în ziua de astăzi:

„Dacă vrei să faci fotbal, chiar dacă ești căsătorit, trebuie să gestionezi relația de împreunare cu nevasta ta”, a mai adăugat acesta.

Gigi Becali, supărat pe jocul arătat de FCSB

Patronul le cere fotbaliștilor să fie mai concentrați la fotbal

Gigi Becali nu mai suportă ca fotbaliștii lui să piardă puncte în lupta pentru titlul de campioană:

„Dacă vrei bani mulți din fotbal, trebuie să spui „Ne împreunăm o dată pe săptămână”. Dacă o iei pe una și în fiecare seară împreunare, împreunare, împreunare, s-au dus seva și puterea. Mai ales acum, când fac tot felul de împreunări, de vai de noi.

Eu niciodată nu m-am băgat în viața particulară. Și degeaba îi zici cuiva…Dacă oamenii așa vor să facă, așa fac. Nu ai ce să-i faci”, a mai transmis Gigi Becali.

Gigi Becali crede că fotbaliștii ar trebui să doarmă în camere diferite față de soțiile lor

Acesta le recomandă să nu mai doarmă alături de partenerele lor, considerând că femeile sunt cele care îi distrag pe sportivi de la performanță:

„Eu le dau sfaturi. Cei care vreți să deveniți milionari, dormiți separat, în camere separate. Și când vrea soția să vină la tine în cameră, să vină.

Sau când vrei tu, te duci. Dar să nu dormi cu ea în cameră. Dacă stai cu ea în cameră, sari ca lupul pe oaie”, a declarat Gigi, pentru Fanatik.