Gigi Becali are parte de noi probleme! Latifundiarul din Pipera este acum bun de plată. Amenda pe care trebuie să o achite după meciul vicecampioanei

Gigi Becali are parte de noi probleme! Latifundiarul din Pipera este acum bun de plată. Amenda pe care trebuie să o achite după meciul vicecampioanei Gigi Becali, dat, din nou, în judecată. Mesaj dur pentru dușmani. Sursa foto: Arhiva EVZ

După o victorie mult așteptată, Gigi Becali are parte de o lovitură cruntă. FCSB a încălcat regulamentul, iar acum latifundiarul din Pipera este bun de plată. Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal a amendat echipa de fotbal. Nici adversarii din meciul de duminică nu au rămași nepedepsiți.

Duminică seara, Gigi Becali a fost extrem de mândru de jucătorii săi. FCSB a reușit să se impună în fața celor de la Chindia, obținând o victorie cu scorul de 3 - 2.

Bucuria latifundiarului din Pipera nu a ținut prea mult. Din cauza încălcării regulamentului, FCSB a primit o amendă în valoare de 5.000 de lei. Aceasta a fost acordată în baza articolului 13.1 din ROAF, care face referire la întârzierea startului jocului.

Nu doar FCSB a încălcat regulile în meciul de duminică, ci și Chindia. Aceștia au primit o amendă puțin mai mică, în valoare de 2.000 de lei, pe motiv că, după pauza de 15 minute, jucătorii au ieșit târziu din cabine.

Ne puteți urmări și pe Google News

Meciul de duminică a fost jucat fără spectatori. Această sancțiune a fost pentru cei de la FCSB, care săptămâna trecută au mai primit alte două amenzi. Clubul sportiv a fost sancționat cu suma de 6.000 de lei din cauza incidentelor provocate de suporteri la meciurile cu U Craiova și Dinamo.

Meci de senzație pentru FCSB. Au obținut victoria când nimeni nu se mai aștepta

Meciul de duminică seara cu Chindia i-a dat mari palpitații lui Gigi Becali, însă și susținătorilor roș-albaștrilor. Prima repriză nu părea să îi aducă în avantaj, ci din contră. Echipa adversă a reușit să marcheze două goluri înaintea pauzei de 15 minute.

După întoarcerea de la cabine, jucătorii FCSB au intrat pe teren cu forțe proaspete și gata că schimbe radical scorul. Au dominat cea de-a doua repriză și au reușit să marcheze trei goluri, obținând astfel victoria.

Reușita celor de FCSB le-a adus roș-albaștrilor locul doi în Liga 1. Totuși, ei sunt încă la șase puncte distanță de CFR Cluj, liderul ierarhiei.

Mihai Stoica, managerul general FCSB, critică arbitrajul de la meciul cu Chindia, susținând că scorul a fost cu totul altul.

„A fost 4-2, dar n-a vrut Chivulete, la simplu sau la dublu cu dl asistent Constantinescu.

Suntem la mare distanță de echidistanță…”, a scris Mihai Stoica pe contul de Facebook.