Anca Dumitra, actrița care o interpretează pe Gianina în sitcomul Las Fierbinți, va juca în „Doing Money”, o dramă inspirată din viața reală ce va fi televizată de postul britanic BBC 2. Pe platoul de filmare, partenerul Ancăi va fi îndrăgitul actor irlandez Allen Leech, cunoscut din „Downton Abbey“, dar în această producție mai sunt distribuiți încă trei actori români – Dragoș Bucur, Alec Secăreanu și Cosmina Stratan.

Tema principală a dramei care va fi difuzată de BBC 2 o reprezintă sclavia sexuală din Marea Britanie, iar Anca Dumitra va juca rolul Anei, o femeie tânără din România care este răpită în plină zi de pe o stradă din Londra, scrie cancan.ro. În ajutorul Anei, traficată și obligată să se prostitueze prin tot felul de bordeluri irlandeze, vine Leech, care va interepreta rolul poliţistului de investigații Tom Branson.

Anca Dumitra se declară încântată de noua provocare și spune că o admiră foarte mult pe Ana, personajul principal: „Ana este cu adevărat o persoană remarcabilă, cineva care a supravieţuit unui abuz nesfârşit cu determinare şi curaj. Este o eroină din viaţa reală. Am fost profund emoţionată de povestea ei şi este o onoare să o interpretez”.

Și Allen Leech, partenerul „Gianinei”, este un admirator al Anei: Experienţa Anei străluceşte ca o lumină asupra adevărului şocant al traficului de fiinţe şi al sclaviei în Marea Britanie. Dougie Grant a fost unul dintre poliţiştii-cheie care au luat parte la investigaţia originală. Este un privilegiu să-l joc”.