Evenimentul Zilei > Politica > Ghiţă lansează NOI ACUZAŢII GRAVE despre LEGĂTURA dintre un MINISTRU din Guvernul Cioloş şi SERVICIILE SECRETE STRĂINE
Ghiţă lansează NOI ACUZAŢII GRAVE despre LEGĂTURA dintre un MINISTRU din Guvernul Cioloş şi SERVICIILE SECRETE STRĂINE

Ghiţă lansează NOI ACUZAŢII GRAVE despre LEGĂTURA dintre un MINISTRU din Guvernul Cioloş şi SERVICIILE SECRETE STRĂINE

Ghiţă lansează NOI ACUZAŢII GRAVE despre LEGĂTURA dintre un MINISTRU din Guvernul Cioloş şi SERVICIILE SECRETE STRĂINE

Ghiţă lansează acuzaţia lunii.

Sebastian Ghiţă a lansat un atac la adresa mininistrului Economiei, Costin Borc, într-o intervenţie telefonică pentru B1 TV.

Deputatul a declarat că există persoane care au urmărit cariera ministrului şi care pot dovedi că acesta este apropiat al unor servicii de informaţii străine.

"Domnul Borc este cel care ne-a vândut toate fabricile de ciment și în calitate de ministru se ocupa cu reducerea prețurilor la pietriș și nisip astăzi și un apropiat al unor servicii de informații străine. Eu vorbesc despre apropierea domnului Borc de serviciile secrete. O să vă lămurească oameni care l-au cunoscut pe domnul Borc la Revoluție și care l-au văzut la cabinetul domnului Coposu și care i-au urmărit traiectoria și o să vă spună ce legătură are domnul Borc cu serviciile secrete străine", a precizat Sebastian Ghiță.

Ghiţă şi cazul Ghinea

Nu este prima când Ghiţă atacă un ministru din guvernul tehnocrat. La 22 august, Sebastian Ghiță revenea cu o replică acidă la adresa ministrului Fondurilor Europene, după ce, acesta l-a acuzat de fraudarea achiziţiilor publice prin firmele IT pe care le controlează politicianul, precizează știripesurse.ro.

„Ghinea nu stie, dar vorbeste. Cred ca, dupa atatea atacuri propagandistice fara date si cifre, e momentul sa-i raspund acestui domn Ghinea concret. Spune ca am construit un sistem pervers de creat nevoi IT ale institutiilor. Habar nu are ce au facut firmele romanesti din IT in ultimii 10 ani dar isi da cu parerea fiind critic si facand pe politrucul.

Haideti sa-l intrebam: Sistemul de monitorizare a traficului navelor pe Dunare din 2006 facut de Teamnet e inutil ? E inventia lui Ghita? Dar Sistemul Informatic de la APIA facut de Siveco e inutil? Fara el nu se pot da subventiile agricultorilor. Sistemul Informatic de la Casa de Pensii a Romaniei este o inventie a lui Ghita inutila? Sistemul REVISAL care permite in sfarsit controlul muncii la negru din Romania si inventarierea angajatilor din companiile private este tot o inventie? Dar Sistemul Informatic de la Casa de Sanatate construit de Siveco, UTI si Novensys este tot o nevoie inventata de Ghita? Sistemul de Monitorizare si Fluidizare a traficului din Bucuresti este o inventie inutila? E facut de UTI. Tot Ghita e de vina? Zecile de sisteme informatice din administrstia publica din zonele taxe si impozite, protectie sociala, cadastru, economic erau inutile si sunt inventii ale lui Ghita? Sistemul Etera de la cadastru unde toti cetatenii isi inregistreaza proprietatile construit de UTI e inutil? Sistemul Informatic de la Registrul Comertului facut de Romsys era inutil si a fost inventat in mod pervers de Ghita?

Nu, domnule ministru, ZERO absorbtie Ghinea.

Toate acestea erau utile si au fost facute de firme romanesti si de programatori si analisti romani. E important sa stie toti oamenii ca minciunile dumneavoastra vin dintr un interes. Interesul stapanilor dumneavoastra care v au crescut in ONG uri si care vor acum sa distruga toate firmele romanesti din IT. Doar in capul dumneavoastra economia unei tari e deservita de ONG uri si asociatii si HUB uri. In realitate economia unei tari functioneaza cu companii in conditii de competitivitate. Va voi raspunde public oricand veti mai incerca sa mintiti si sa manipulati. Chiar daca pentru Alina Gorghiu este suficient pentru a va pune pe lista PNL”, declara Sebastian Ghiță pentru ştiripesurse.ro.