Ghiță și-a făcut planul pentru perioada următoare. Cum va folosi informațiile pe care le știe din interiorul grupării „Noi suntem Statul!”

Ghiță și-a făcut planul pentru perioada următoare. Cum va folosi informațiile pe care le știe din interiorul grupării „Noi suntem Statul!”

Fostul parlamentar Sebastian Ghiță a declarat că nu are în plan să revină în România și că nu mai vrea ca DNA și SRI să îi chinuie familia.

Invitat să intervină în emisiunea „Sinteza zilei”, de la Antena 3, Sebastian Ghiță a declarat că nu are de gând să mai revină în România prea curând, acesta considerându-se exilat.

„Nu mă mai întorc curând. Dacă m-au dat afară din ţară şi m-au exilat, ce sens mai are să mă urmărească? De ce îmi mai chinuie familia? De ce mai trimit hârtii la toată lumea să întrebe dacă au avut relaţii cu mine, dacă au făcut vreodată ceva? Nu s-au săturat de câte rele mi-au făcut în anii ăştia? Cu ce îi mai încurc astăzi? A, că ştiu ce fac ei acolo, asta ştie toată România, nu mai păcălesc ei pe nimeni.”, a declarat Sebastian Ghiţă pentru Antena 3.

Acesta intenționează să continue seria de dezvăluiri. De asemenea, legat de zvonurile privitoare la o relație de iubire dintre el și Kovesi, Sebastian Ghiță a răspuns:

Ne puteți urmări și pe Google News

„Nu am avut o relație sentimentală cu doamna Kovesi, ci una de prietenie până când s-a hotărât să dea exemple publice chiar și cu prietenii dânsei. Să vă spună Gabi Oprea cum a fost relația cu ea. Totuși, în timp ce le spunea colegilor ei să nu întrețină relații cu politicienii, ia stătea pe la mine pe acasă, pe la Oprea și nu numai.

Mai bine ne uităm la ce a făcut ea. A devenit un om de nimic. Nu am făcut eu afacerea motorina, a protejat-o dânsa, când era procuror general. Nu am făcut eu retrocedările false cu Macovei, sunt făcute de ei. În țara ta s-a furat cel mai mult când aveai cea mai înaltă funcție și te și mai lauzi.

Băsescu a introdus sentimentalismul în politică și în treburile țării. Așa se justifică apropierea de Kovesi și Udrea. Codruța nu e nici proastă și nici sentimentală. Cea a făcut-o să se înrăiască. Asta ne va explica Coldea. El a adus-o în situația asta. O să aflăm curând foarte multe lucruri despre discipolii ei. Au rămas mai puțini și nu mai au unitățile astea de elită. Nu știu de ce îi lasă Nistor.”, a explicat Sebastian Ghiță.