Evenimentul Zilei > Monden > Prințul Harry și Meghan Markle se simt vânați! L-au angajat pe fostul bodyguard al lui Michael Jackson. Video
Prințul Harry și Meghan Markle se simt vânați! L-au angajat pe fostul bodyguard al lui Michael Jackson. Video

Prințul Harry și Meghan Markle se simt vânați! L-au angajat pe fostul bodyguard al lui Michael Jackson. Video

Prințul Harry și ducesa Meghan Markle l-au angajat pe fostul bodyguard al lui Michael Jackson să conducă echipa lor de securitate. Alberto Alvarez, în vârstă de 45 de ani, a fost văzut deja pe bicicletă la începutul acestei săptămâni, urmărindu-l pe fostul regal. De asemenea, la plimbare a fost și Charlie van Straubenzee, în vârstă de 34 de ani, cel mai bun prieten al lui Harry și naș al fiului său Archie, în vârstă de trei ani.

O sursă regală a declarat că Alberto a lucrat cu cele mai mari celebrități, şi cunoaște fiecare truc pentru a-i ține departe de pericole. Sursa a mai spus că este discret și i-a fost extrem de loial lui Michael Jackson. Mai trebuie menționat că Alberto a fost gardianul care a sunat la 911 în noaptea în care cântărețul a murit la vârsta de 50 de ani în 2009, după o supradoză de propofol, un tranchilizant ultra-puternic care se folosește în spitale.

Alberto a continuat să fie angajat al agenţiei americane One Direction, iar recrutarea lui de către prințul Harry vine după o dispută cu Ministerul de Interne cu privire la tăierea fondurilor pentru securitate în Marea Britanie.

Apropiații spun că Alberto și Harry se potrivesc

Alberto Alvares, fosta gardă de corp a lui Michael Jackson, a fost văzut pe bicicleta cu Prințul Harry la începutul acestei săptămâni. Prințul Harry mergea pe o bicicletă electrică pe lângă casa lui din Montecito, California după cum se poate vedea şi din imaginile de mai jos.

Securitatea prințului Harry a fost în centrul atenției în ultimele luni, după ce regalul a declarat că nu se poate întoarce în Marea Britanie din cauza lipsei protecției poliției. Tânărul de 39 de ani a solicitat o revizuire judiciară a unei decizii a Ministerului de Interne prin care să plătească el pentru propria protecție a poliției în timp ce el și familia sa se află în țară.

Un reprezentant legal al Prințului a spus că el și familia sa „nu se pot întoarce acasă” din cauza „riscului de securitate” al lui Harry. Prinţul a solicitat protecția poliției în ianuarie 2020, când a vizitat Regatul Unit, oferindu-se să plătească personal pentru aceasta, dar a spus că oferta a fost „respinsă”.

Harry a vrut să plătească pentru propria protecție

Factura anuală pentru securitatea Ducelui și Ducesei de Sussex în SUA ar putea costa între 2 și 3 milioane de dolari. Într-o declarație despre cererea prințului Harry de protecție a poliției în Marea Britanie, avocatul său a spus: „Prințul Harry a moștenit un risc de securitate de la naștere şi este pe viață.

El a adăugat: „Ducele și ducesa de Sussex finanțează personal o echipă de securitate privată pentru familia lor în SUA, dar această securitate nu poate oferi protecția necesară în Regatul Unit. În absența unei astfel de protecții, Prințul Harry și familia sa nu se pot întoarce la casa lor din regatul Unit.

Dar, în ciuda disputei legale, Harry și Meghan s-au întors în Marea Britanie în mai pentru a face o vizită reginei la Castelul Windsor. De asemenea, ei plănuiesc să participe la Jubileul Reginei Elisabeta în iunie, informează Express.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: