Evenimentul Zilei > International > Richard Gere a uitat imediat de migranţii din Italia. Cum se distrează pe o altă insulă. Foto în articol
Richard Gere a uitat imediat de migranţii din Italia. Cum se distrează pe o altă insulă. Foto în articol

Richard Gere a uitat imediat de migranţii din Italia. Cum se distrează pe o altă insulă. Foto în articol

Richard Gere părea credibil când a vorbit despre situaţia grea a imigranţilor de pe acel vas. Numai că, vedeta de la Hollywood, a uitat imediat necazul lor continuându-şi vacanţa în Italia plecând de pe insula Lampedusa spre insula Giglio cu o ambarcaţiune extrem de luxoasă.

După ce a părăsit nava Open Arms unde bogatul actor a răbufnit în faţa camerelor de luat vederi, Gere s-a întors în propria piele. Iar  pentru a ajunge pe o altă insulă, americanul a preferat o barcă extrem de luxoasă.

Cum să nu-i dai dreptate? Păcat însă că doar cu câteva zile înainte făcea morală  politicienilor italieni stând alături de migranţii aflaţi pe ambarcaţiunea ONG-ului Open Arms,  în ciuda faptului că Italia este sufocată de imigranţi iar Salvini a fost foarte clar pe acest subiect.

Barca de lux, cu numele Riva, l-a dus pe actor direct pe insula Giglio, unde a fost imortalizat de paparazzi bucurându-se de soare…  îmbrăcat cu o cămaşă albastră şi  pataloni scurţi….Dar, ce să vezi? Marele actor nu era înconjurat de  migranţi, ci de splendide femei în bikini.
Morala:  Fii fidel propriilor convingeri, dar nu brava când de fapt te comporţi ca un dandy putred e bogat în viaţa de toate zilele.
Sursa foto: Enzo Russo
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: