Evenimentul Zilei > Sport > George Pușcaș i-a eclipsat pe englezi! Românul, declarat MVP-ul partidei. „Băiatul asta!” | VIDEO

George Pușcaș i-a eclipsat pe englezi! Românul, declarat MVP-ul partidei. „Băiatul asta!” | VIDEO

Jurnaliștii din Albion s-au arătat de-a dreptul încântați pe George Pușcaș.

„Două goluri ale lui George Pușcaș au făcut-o pe Reading să conducă cu scorul de 2-0 la pauză. Prima reușită a venit în urma unei curse din propria jumătate, iar cealaltă după o finalizare de atacant veritabil. Calitatea românului este evidentă” – au notat cei de la Sky Sports.

„Ce finalizare a avut Pușcaș! Cel mai scump transfer din istoria lui Reading (n.r. – 8 milioane de euro, de la Inter Milano) a adus echipa în avantaj. George Puşcas a fost starul de necontestat în prima repriză a duelului Reading – Cardiff. Dumnezeule mare, ce mod de a debuta pe teren propriu pentru Reading! George Puşcaş a deschis scorul pentru gazde, cu un efort solitar superb. A preluat mingea în propria jumătate, l-a întors pe toate părţile pe Will Vaulks, pentru ca apoi să tragă superb la colţul lung. O reuşită fantastică. Iar băiatul acesta! Puşcaş face dubla cu un voleu bun, după o centrare a lui John Swift. O finalizare grozavă” – BBC Berkshire.

După duelul cu Cardiff, George Pușcaș a fost declarat MVP-ul partidei. „Am vrut să înscriu și al treilea gol, dar am avut ghinion și acum trebuie să mă gândesc la următorul meci. Vreau să îmi îmbunătățesc jocul, pentru că este un campionat foarte greu. Trebuie să muncesc mult pentru a-mi arăta valoarea aici”, a spus Pușcaș la final.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: