George Friedman este fondator și CEO al companiei de previziune și analiză geopolitică Geopolitical Futures, lansată la începutul lui decembrie 2015. De asemenea, George Friedman este fondatorul agenţiei Stratfor, pe care a înfiinţat-o în anul 1996.  George Friedman a absolvit City College of the City University of New York şi este doctor în ştiinţe politice la Cornell University.

George Friedman este autorul mai multor cărţi de analiza şi previziune, recunoscute la nivel mondial, printre care: The Next 100 Years, The Next Decade, America's Secret War, The Intelligence Edge, The Future of War, Flashpoints: The Emerging Crisis in Europe.

Evenimentul se va desfăşura la sediul SNSPA (Bd. Expoziţiei, nr. 30 A), parter, Sala Multifuncţională, începând cu ora 17:00. 

Numărul locurilor disponibile în sală este limitat. La dezbatere sunt invitaţi membri ai comunităţii SNSPA.  Înscrieri, pe snspa.ro

Accesul în sala se va face în intervalul 16-16:50. Numărul locurilor disponibile în sală este limitat. La dezbatere sunt invitaţi membri ai comunităţii SNSPA.