RA-APPS are 700 de locuinţe pe care le închiriază la preţul pieţei. Eu sunt unul din cei 700 de chiriaşi al RA-APPS care plătesc preţul pieţei, un preţ foarte mare. Nu există în acest moment un interes al meu pentru a continua să stau aici. Voi notifica în aceste zile RA-APPS cu privire la faptul că sunt în curs de mutare şi voi renunţa la acest contract”, a spus Geoană.

El le-a transmis celor care au pus presiune, inclusiv prin mijloace mediatice, referitor la tema casei în care stă, că sunt ”penibili”.

Celor care înceară de o manieră penibilă să pună presiune prin orice mod, inclusiv prin mijloace mediatice, pe un rival politic, le spun că sunt absolut penibili şi să nu se mai agite – voi fi în altă casă şi casa revine RA-APPS. Sper să găsească un chiriaş care să plăteadăcă chiria pieţei, aşa cum o plăteam eu”, a spus Geoană.

El a arătat că plăteşte o chirie lunară de peste 3.000 de Euro pentru casa de la RA-APPS.

Senatorul Mircea Geoană, exclus din PSD, a anunţat, pe 28 noiembrie, că a renunţat la funcţia de Înalt reprezentant al prim-ministrului, arătând că a fost o funcţie în mare măsură formală, pe care a acceptat-o "din dorinţa de a da un pic de credibilitate" acţiunii Guvernului.