Evenimentul Zilei > EVZ Special > Genial: „Dacă Bloomberg nu a putut cumpăra alegerile din 2020, cum ar fi putut Rusia să le cumpere în 2016?” (VIDEO)
Genial: „Dacă Bloomberg nu a putut cumpăra alegerile din 2020, cum ar fi putut Rusia să le cumpere în 2016?” (VIDEO)

Genial: „Dacă Bloomberg nu a putut cumpăra alegerile din 2020, cum ar fi putut Rusia să le cumpere în 2016?” (VIDEO)

La emisiunea Special Report de la Fox News, ziarista Mollie Hemingway a comentat cheltuielile uriașe ale lui Michael Bloomberg care nu au reușit să-i aducă miliardarului victoria.

Hemingway a explicat că eșecul campaniei fostului primar al New Yorkului, în ciuda resurselor financiare practic nelimitate, contrazice povestea că Rusia l-a ajutat pe Donald Trump să „fure” alegerile din 2016.

„Ani în șir, au existat oameni care afirmau că câteva sute de mii de dolari băgați în niște anunțuri publicitare agramate de pe Facebook ale rușilor l-au făcut pe Donald Trump să câștige. Acum avem un tip care a cheltuit aproape un miliard de dolari fără nici un rezultat”, a spus ziarista.

Realizatorul emisiunii, Bret Baier, a învârtit cuțitul în rană:

„Așadar, rușii au influențat alegerile cu 200.000 sau 300.000 de dolari băgați în publicitate pe Facebook? Și Mike Bloomberg nu a putut obține mai mult de 50 de delegați cu 600 de milioane de dolari?”

Iar Hemingway a continuat:

„Acest lucru aruncă în aer și mesajul lui Bernie Sanders, căruia îi place să spună că miliardarii controlează totul. Este clar, Bloomberg, cu toți banii ăștia în spate, nu a putut realiza ce a realizat Biden, având presa și sistemul în spate. Aș alege oricând presa și sistemul în locul milioanelor.”