Evenimentul Zilei > Monden > Gelozii și momente grele pentru Maria Ciobanu. Cum l-a cunoscut, de fapt, pe Mircea Câmpeanu
Gelozii și momente grele pentru Maria Ciobanu. Cum l-a cunoscut, de fapt, pe Mircea Câmpeanu

Gelozii și momente grele pentru Maria Ciobanu. Cum l-a cunoscut, de fapt, pe Mircea Câmpeanu

Cunoscuta interpretă de muzică populară, Maria Ciobanu a avut mai multe relații de-a lungul vieții, cea mai cunoscută fiind cea cu Ion Dolănescu. Acum este căsătorită cu Mircea Câmpeanu, fostul soț al Ileanei Sărăroiu. Fericirea i-a adus însă probleme interpretei, iar viața ei a fost marcată de momente de gelozie extremă și chiar violență.

În anii 70, Maria Ciobanu (83 ani) a trăit o poveste de dragoste alături de Ion Dolănescu. Au avut împreună un băiat, pe Ionuț. Relația a fost una extrem de tensionată, iar după despărțire, cei doi nu și-au vorbit timp de 30 de ani. Băiatul a rămas cu Ion Dolănescu. Idila dintre cei doi nu a fost lipsită nici de violență, din cauza geloziei bărbatului.

„Da, e adevărat, o mai altoia. Ion Dolănescu era foarte gelos, ea a avea mulţi admiratori şi da, aşa e, că a pierdut măsura. Ăsta e adevărul! Desigur, el a iubit-o enorm. Ion Dolănescu îi serba ziua de naştere chiar dacă ea nu era acolo. Eu am fost de multe ori la petrecerile date de el.

Amândoi erau două pietre tari. Toată lumea se ţinea după ea, iar ăsta înnebunea. Ion Dolănescu nu a iertat-o. S-au împăcat ei la bătrâneţe, dar nu cred că a iertat-o cu adevărat”, a declarat Camelia Miroșeru, potrivit infoactual.ro.

A plătit prețul fericirii

Maria Ciobanu și-a găsit apoi fericirea în brațele lui Mircea Câmpeanu, fostul soț al Ileanei Sărăroiu, cu care este căsătorită de 39 de ani. Relația i-a atras însă multe critici, iar gurile rele au spus că erau împreună înainte de moartea Ileanei Sărătoriu.

„Doamna Ciobanu să nu mai arunce cu gunoi în Dragoş şi în Ion. Nu are acest drept. Ea l-a lăsat pe Ionuţ pentru bani. Nu a venit când era mic nici măcar să-i aducă o ciocolată. Acum şi pe Ionuţ l-au schimbat banii. Maria Ciobanu este o specialistă în averi. La trei zile după moartea artistei Ileana Sărăroiu, doamna Ciobanu era cu soţul prietenei ei şi îi purta hainele acesteia“ a declarat Margherita Valenciana, mama lui Dragoş Dolănescu, la Happy Hour.

Maria Ciobani a negat însă aceste acuzații. „Se spunea că aş fi avut o relaţie cu el încă dinainte să se prăpădească Ileana. Nimic n-a fost adevărat. Dumnezeu îmi e martor. Nici nu m-am gândit vreodată că eu mă voi mărita cu acest om.

Îl luam la nunţi, pentru că avea staţie şi maşină, ca să-i mai ocup timpul, pentru că suferea cumplit. Mai ales că ei s-au iubit foarte mult. Dacă Dumnezeu mi-l scotea în cale de la început, n-aş fi avut atâtea necazuri“, a declarat Maria Ciobanu.

Rivalitate cu Irina Loghin

De-a lungul anilor s-a vorbit mult și despre rivalitatea dintre Irina Loghin și Maria Ciobanu. Mulți au spus că Irina Loghin, care a fost foarte bună prietenă cu Ileana Sărăroiu, nu o prea avea la suflet pe Maria Ciobanu. „Ileana era o persoană deosebită. Era așa de plăcută, îmi dădea energie de fiecare dată. Spre exemplu, dacă mă trezeam dimineață și simțeam așa un disconfort sau eram tristă, o sunam pe Ileana. În zece minute eram alta“, spune Irina Loghin, despre prietena ei.

Gurile rele spun că rivalitatea dintre ele era atât de mare încât se evitau în turnee. Gheorghe Turda susține însă că artistele se respectau. „Ele au știut să-și împartă succesul, pe atunci era altă educație, altă cultură, altă logică a lucrurilor, noi am avut o educație solidă a scenei“, a declarat Gheorghe Turda, potrivit viva.ro.