Gazda perfectă

Gazda perfectă

Un nou reality-show, „Gazdă de profesie”, este propunerea Prima TV pentru sfârşitul de săptămână.

Prima TV va difuza astăzi, de la ora 19.30, un nou reality-show intitulat „Gazdă de profesie”. În fiecare săptămână, de joi până duminică, patru propietari de pensiuni vor încerca să demonstreze că ştiu să ofere cele mai bune servicii. Fiecare proprietar va fi, pe rând, gazdă, iar ca invitaţi îi va avea pe ceilalţi concurenţi.

Ei vor petrece 24 de ore în pensiune şi vor analiza fiecare detaliu. Nimic nu îi va opri să critice sau să laude ceea ce li se oferă. A doua zi, după micul dejun, „clienţii” îi vor plăti gazdei suma considerată potrivită în schimbul serviciile primite. Proprietarul cel mai bine plătit este desemnat câştigător.

După un format englezesc

„«Gazda de profesie» este un reality-show nou pe piaţa media din România. Achiziţionat de curând din Anglia, formatul îmbină divertismentul cu informaţiile utile. Emisiunea îşi propune să prezinte serviciile de turism din punctul de vedere al proprietarilor şi să intre în «bucătăria » internă a pensiunilor. Nu vorbim însă despre o emisiune cu profil turistic, ci despre un reality show. Telespectatorii vor urmări poveşti de viaţă impresionante şi vor fi surprinşi de ingeniozitatea unora dintre concurenţi”, a declarat producătorul emisiunii, Adrian Boros.

În prima ediţie va fi prezentată o pensiune din localitatea Sărata Monteoru (judeţul Buzău), unde propietarul s-a specializat în bucătăria chinezească, ceea ce reprezintă o atracţie pentru turişti. Zona are un peisaj spectaculos, însă există şi un mare inconvenient: clădirea se află în vecinătatea unui cimitir.

Telespectatorii mai pot vedea şi alte idei unicat în România, cum ar fi pensiunea plutitoare. Construcţia este dotată cu trei punţi şi absolut totul se petrece pe apele Dunării: mesele se servesc în croazieră, activităţile se desfăşoară în mijlocul naturii, iar cazarea se face pe navă.

„Show-ul nu este regizat”

În ceea ce priveşte regizarea reality-show-ului, producătorul ne asigură că nici nu se pune problema ca persoanele implicate să primească bani pentru a face „circ” în faţa camerei.

„Oamenii se comportă normal, aşa cum sunt în viaţa de zi cu zi. Este adevărat că unele persoane se transformă în prezenţa unei camere de luat vederi, dar conceptul emisiunii reflectă realitatea cotidiană, fără regii de emisie”, precizează Andrei Boros.

Ne puteți urmări și pe Google News