Evenimentul Zilei > Actualitate > Imagini uluitoare cu o GAURĂ GIGANT descoperită pe suprafaţa soarelui. Video în articol
Imagini uluitoare cu o GAURĂ GIGANT descoperită pe suprafaţa soarelui. Video în articol

Imagini uluitoare cu o GAURĂ GIGANT descoperită pe suprafaţa soarelui. Video în articol

Un astronom a descoperit ceea ce pare a fi o gaură uriașă pe suprafața soarelui, presupunându-se totodată că ar fi vorba despre o rasă extraterestră care trăieşte acolo, titrează Daily Star.

Videoclipul cu imagini în tonuri de gri prezintă o gaură uriașă pe suprafața soarelui pe măsură ce ecranul se rotește.  De asemenea, gazele din atmosfera soarelui pot fi observate deplasându-se departe de gaură, pe măsură ce scapă de suprafața stelei.  

Clipul ciudat a fost găsit de un teoretician pe YouTube – The Grimreefar şi a stârnit tot felul de controverse, iar unii susţin că este vorba despre o specie extraterestră care trăiește acolo: "Cine știe ce rău se ascunde în adâncul spațiului? Cred că, dacă populația ar şti ce se întâmplă în și în jurul soarelui nostru, ar avea intra în panică".

Mulți telespectatori au salutat videoclipul spunând că este o "descoperire incredibilă". "Sunt complet pierdut, fără cuvinte … uimitor!" Un alt comentator afirmă uimit: "Această gaură este de câteva ori mărimea Pământului", titrează dailystar

Teoreticianul a dat peste clip în timp ce căuta informații despre lansarea SpaceX Falcon 9 care a avut loc săptămâna trecută. În timpul lansării, spectatorii au descoperit că un obiect neagru ciudat se mișcă în apropierea rachetei, iar alții au susținut că era un infam  al satelitului Black Knight .

Grimreefar a descoperit câteva clipuri uimitoare în ultimele săptămâni, inclusiv  vizionarea Bigfoot în centrul orașului Oregon.  De asemenea, canalul a postat un videoclip cu obiectul ciudat care a fost văzut în Marea Britanie săptămâna trecută.