HAOS în GARA de NORD. Întârzieri de zeci de minute. Se CIRCULĂ doar pe 4 LINII

HAOS în GARA de NORD. Întârzieri de zeci de minute. Se CIRCULĂ doar pe 4 LINII

În această dimineață, traficul feroviar se desfășoară cu dificultate la sosirea și plecarea din Gara de Nord, după ce un cablu de alimentare cu energie electrică s-a rupt în zona Podului Grand.

Trenurile sosesc și pleacă doar de la 4 linii, cea mai mare întârziere la acest moment fiind de 100 de minute la trenul care trebuie să sosească de la Craiova.

„A apărut o problema tehnică în sistemul de alimentare cu energie electria a sistemului care asigura intrarea și ieșirea din Gara de Nord. S-a asigurat ieșirea și intrarea doar de la liniile 1-4. Se pare că e problema în zona Podului Grant, se pare că este rupt cablul de tensiune în mai multe zone. Se înregistrează întârzieri destul de mari, 10-45 minute la sosire și întârzieri mai mari la plecare. Trenul de la Craiova care trebuie să sosească are 100 minute intaziere în acest moment.  În acest moment se înregistrează întârzieri la sosire la 10 trenuri de călători, iar la plecare la 8 trenuri, a declarat Oana Brânzat, purtător de cuvânt al CFR”, la Digi24.

 

Ne puteți urmări și pe Google News