Evenimentul ZileiMondenGafă de proporții în televiziune: Un jurat de la ProTV a „comis-o”

Gafă de proporții în televiziune: Un jurat de la ProTV a „comis-o”

Gafă de proporții în televiziune: Un jurat de la ProTV a „comis-o”
Mihai Petre, unul dintre cei mai cunoscuți jurați din televiziune, a încercat să=i facă un compliment uneia dintre concurente, dar totul a fost interpretat diferit față de cum anticipase el.

Mihai Petre a încercat să facă un compliment ieșit din comun, dar a fost taxat imediat de Andra, căreia comentariul i s-a părut puțin deplasat. În cele din urmă. toți au trecut peste micul incident și au urmărit-o pe concurentă, scrie Cancan.

„Wow, ce intrare grațioasă, ca o gazelă, ce să zic… ca o capră neagră, pentru că suntem la Românii au talent”, i-a spus Mihai Petre fetiței la scurt timp după ce aceasta a intrat pe scenă.

„Ca o căpriță neagră”, l-a completat Andi Moisescu. „Ți s-a părut elegant să spui capră negră?”, a intervenit, imediat, Andra, taxându-l pe Mihai Peytre.

„Păi capra neagră e un simbol național, are o eleganță aparte… ea reușește… da, mai bine mai intră o dată!”, a spus Mihai Petre, care și-a dat seama că a gafat. „Las-o așa, nu te mai băga în animaliere… spune-i floricico. Ești ca o floare”, i-a recomandat Florin Călinescu lui Mihai Petre.

Când fetița a intrat din nou, Mihai Petre a avut prima reacție: „Ce intrare, câtă prospețime, ce zâmbet…”.  „Dar nu ți se pare că seamănă cu o capră?”, a întrebat, ironic, Florin Călinescu. „O să facem așa… dubla trei o să fie cea mai bună. Te rog să ieși”, a glumit Mihai Petre cu fetița.


Accesează: