Evenimentul ZileiPoliticaGabriela Firea iese la atac. „A fost nevoie de scandal politic să aflam adevăruri cutremurătoare”

Gabriela Firea iese la atac. „A fost nevoie de scandal politic să aflam adevăruri cutremurătoare”

Gabriela Firea iese la atac. „A fost nevoie de scandal politic să aflam adevăruri cutremurătoare”
A fost nevoie de un scandal politic pentru a ieși la iveală adevăruri cutremurătoare despre pandemia de coronavirus, susține senatorul PSD Gabriela Firea.

În contextul tensiunilor din coaliția de guvernare după demiterea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății, Senatorul PSD Gabriela Firea susține că a fost nevoie de un scandal politic pentru a scoate la iveală  adevăruri cutremurătoare despre pandemia de COVID-19 din România.

„A fost nevoie de un întreg scandal politic ca să aflăm următoarele trei adevăruri cutremurătoare: 1. Datele despre numărul noi de cazuri COVID au fost măsluite din interese electorale: 2. Stăm prost cu vaccinarea, iar realitatea este cosmetizată de premier: 3. Există „o diferenţă semnificativă” între numărul real al deceselor COVID şi cel raportat populaţiei. Deci, am avut dreptate! Am fost minţiţi despre evoluţia pandemiei!”, a scris Firea pe Facebook.

Cea mai proastă veste pentru Voiculescu și USR vine de aici. George Simion i-a luat locul lui Dan Barna

„Au fost restrânse drepturi şi libertăţi cetăţeneşti doar după interesele lor politice şi nu pe baze ştiinţifice!”,a mai scris senatorul PSD.

„Barna şi Voiculescu ştiau şi înainte de scandal ceea ce ne-au spus acum, dar au tăcut! Asta nu este transparenţă. Dacă vor ca măcar acum să fie transparenţi şi pentru cetăţeni, nu doar din interesele lor politice, să voteze luni comisia de anchetă cerută de PSD pentru a scoate la lumină cum s-au măsluit datele despre pandemie. Dacă nu o vor face, să nu aibă neruşinarea să mai vorbească vreodată despre transparenţă!”, a mai spus fostul primar al Capitalei.

Gabriela Firea, după demiterea lui Vlad Voiculescu: „A plecat Diamantul pur”

Senatorul PSD Gabriela Firea a reacționat la plecarea lui Vlad Voiculescu într-o postare pe Facebook.

„A plecat ”Diamantul Pur”, s-a făcut cărbune, dar vine tatăl diamantului! A plecat și doamna secretar de stat ruptă de realitate! Să sperăm că vor numi un om normal, competent, uman! Vai de bolnavi! Vai de medici! Vai de noi!  Revocarea lui Vlad Voiculescu a venit mult prea târziu pentru mulți români care și-au pierdut viața sau și-au distrus sănătatea!”, a scris Gabriela Fire ape Facebook.

Ea a continuat arătând că în ultimele patru luni președintele și premierul l-au protejat pe Vlad Voiculescu, pe care îl consideră un ministru catastrofă.

„Sunt 4 luni în care au ars spitale, în care morții de COVID au fost batjocoriți, în care bolnavii în stare gravă au fost evacuați din spital în miez de noapte, în care pacienții au murit cu zile din cauza avariilor de la instalațiile cu oxigen.4 luni în care Iohannis a tăcut complice, iar Cîțu și întreaga Coaliție a Austerității au protejat acest ministru catastrofă!

PNL, USR+ și UDMR sunt obligați să nominalizeze un profesionist care știe să repare dezastrul produs de Voiculescu și care știe ce trebuie făcut pentru a depăși această criză sanitară”, a reacţionat Firea.

 

 

 


Accesează: