Evenimentul Zilei > Politica > Gabriela Firea, dezamăgită de Nicușor Dan. „Rând pe rând, pică promisiunile lui în fața bucureștenilor!”
Gabriela Firea, dezamăgită de Nicușor Dan. „Rând pe rând, pică promisiunile lui în fața bucureștenilor!”

Gabriela Firea, dezamăgită de Nicușor Dan. „Rând pe rând, pică promisiunile lui în fața bucureștenilor!”

Gabriela Firea consideră că Nicușor Dan face multe promisiuni bucureștenilor, dar că nu trece la fapte. Fostul primar al Capitalei este total dezamăgită de acesta și de felul în care arată Bucureștiul.

Gabriela Firea a declarat că Nicusor Dan face promisiuni, dar nu se ține de cuvânt. Fostul primar al Capitalei critică felul în care arată Bucureștiul, în special spațiile verzi.

„Noul București” a fost doar un slogan de campanie. Rând pe rând, pică promisiunile lui Nicușor Dan în fața bucureștenilor !A promis un “management corect al spațiilor verzi”. Bucureștenii au primit în schimbul votului parcuri abandonate și murdare, le-a fost interzis accesul în parcuri pentru că acolo se organizau concerte și se analizează “privatizarea” parcurilor.

Nicușor Dan pare că a fost apărătorul spațiilor verzi doar până a reușit să decidă asupra spațiilor verzi!

P.S.: de prietenii săi cu restaurante și case în parc când se atinge?”, a precizat aceasta în postare.

Gabriela Firea a prezentat și două citate din discursurile lui Nicușor Dan, unul din 2019, iar altul din 2022 și a demonstrat că totul a fost o minciună. Fostul primar nu este mulțumit nici de parcurile din Capitală.

Sursa foto: Razvan ValcaneantuEEC

Parcurile au un statut de Cenușăreasă. Dacă vrei să construiești o parcare, iei un spațiu din parc… Acest lucru trebuie să se schimbe! Nu ne mai permitem să ne batem joc de spațiile verzi”, a fost mesajul lui Nicușor Dan din 2019. „Este o propunere de valorificare a parcului din partea unei companii private. Sunt un susținător al unui operator privat”, a fost mesajul lui Nicușor Dan din 2019, pus în postarea Gabrielei Firea.

Gabriela Firea reacționează la acuzațiile lui Nicușor Dan

Gabriela Firea nu l-a lăsat pe Nicușor Dan, actualul primar general, să scape basma curată și i-a oferit un răspuns pe măsură după ce a acuzat-o că nu a asigurat mentenanța la acoperișul Arenei Naționale. Ea a declarat că oficialul spune doar minciuni pentru a atrage oamenii.

„Prezint aici dovezile că Nicușor Dan este un primar mincinos, incapabil să accepte adevărul, nu doar incompetent. Eu vin cu documente, Nicușor scrie metafore pe Facebook! Așa cum nu reușește să se țină de cuvânt în privința promisiunilor din campanie dar nici să continue lucruri începute de mine și de echipa mea, nu poate nici să recunoască situația de la Arena Națională de care este răspunzător în totalitate”, a arătat Gabriela Firea.