Evenimentul Zilei > Politica > Gabriela Firea, atac de K.O. la Nicușor Dan. „Câți bani ați luat de la interlopul Mitrache, zis Câine?”
Gabriela Firea, atac de K.O. la Nicușor Dan. „Câți bani ați luat de la interlopul Mitrache, zis Câine?”

Gabriela Firea, atac de K.O. la Nicușor Dan. „Câți bani ați luat de la interlopul Mitrache, zis Câine?”

Un nou scandal politic a izbucnit în Capitală, după ce Dana Budeanu a scos în spațiul media o înregistrare șocantă între Nicușor Dan și fostul jurnalist Cristian Zărescu.

Menționăm că Nicușor Dan este candidat la Primăria Capitalei, iar Cristian Zărescu este consilierul primarului PSD al sectorului 4.

În înregistrarea amintită, cei doi discută despre acțiunea primăriei de demolare a unei construcții deținute de un om de afaceri în Sectorul 4.

Candidatul PSD pentru Primăria București și-a întrebat contracandidatul susținut de USR PLUS și PNL ”Câți bani ați luat de la interlopul Mitrache, zis Câine”, ca să îl apere, deși ”toate documentele și deciziile în instanță arătau că a comis o ilegalitate”.

„Cel care se prezintă ca fiind salvatorul Bucureștiului se dovedește a fi “frate” cu interlopi. Asta după ce a aflat o țară întreagă faptul că, în actualul mandat de deputat, a primit foloase necuvenite – 50 000 de euro-, tot de la niste afaceriști, pentru a-i reprezenta. Suma reală probabil este mult mai mare. Doar atât a trecut în declarația de avere”, a mai transmis primarul Capitalei, pe Facebook.

„Ușor, ușor, ies la lumină secrete rușinoase!”

„Oamenii merita sa stie adevarul! Usor, usor, ies la lumina secrete rusinoase. Au trecut 8 ore vinovate de la publicarea in presa a inregistrarii unei convorbiri telefonice in care candidatul “Dreptei Aproape Unite” face trafic de influenta si santaj la o primarie de sector, in favoarea unui controversat om de afaceri – considerat chiar interlop -, din cauza implicarii sale in activitati cu droguri, trafic de persoane etc, si care a construit ilegal cladiri (restaurant si casa) in Parcul Tineretului, pe domeniul public.

De atunci, dinspre candidatul respectiv si partidele care il sustin se aude doar… o tacere asurzitoare! Nicio vorba despre acest caz extrem de grav care cu siguranta va avea urmari penale. O eschivare ridicola si trimiterea la alte subiecte care nu au legatura cu speta!

Domnule candidat, raspundeti concret! Cati bani ati luat de la interlopul Mitrache zis Caine, ca sa-l aparati, desi toate documentele si deciziile in instanta aratau ca a comis o ilegalitate?

In afara de campanie murdara la adresa mea, fara niciun corespondent in realitate, mai stiti si altceva sa faceti? Aveti vreun proiect concret si realizabil pentru Bucuresti? Oamenii nu pot fi mintiti la nesfarsit!

Cel care se prezinta ca fiind salvatorul Bucurestiului se dovedeste a fi “frate” cu interlopi. Asta dupa ce a aflat o tara intreaga fapul ca, in actualul mandat de deputat, a primit foloase necuvenite – 50 000 de euro-, tot de la niste afaceristi, pentru a-i reprezenta. Suma reala probabil este mult mai mare. Doar atat a trecut in declaratia de avere”, a transmis Gabriela Firea într-un mesaj publicat pe Facebook.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: