Gabriela Cristea, văzută goală de mulți bărbați. Reacția lui Tavi Clonda

Gabriela Cristea, văzută goală de mulți bărbați. Reacția lui Tavi Clonda Sursa foto Youtube

Tavi Clonda a spus că mulți bărbați au văzut-o pe Gabriela Cristea goală, dar că nu l-a deranjat. El a explicat și cum rezistă căsnicia lor de atâta timp, dar și ce compromisuri au făcut.

Gabriela Cristea a fost văzută goală de o mulțime de bărbați în Playboy și FHM, dar Tavi Clonda nu este deranjat de asta. Artistul a declarat că s-a uitat la pictorialele soției sale și că este mândru de ea.

„Eu fiind un băiat deștept, nu mă arunc așa, cu ce văd la televizor, ce văd în reviste, că nu știi dacă se întâmplă. Dar undeva în subconștient, dacă atragi și muncești pentru asta, te duci la sală, atragi. Sincer, mai mult decât acel pictorial, mi-a plăcut, a pozat de două ori în FHM. Dar un pictorial a fost senzație. Îți dai seama, e un vis împlinit, sunt cu ea. Niciodată nu m-am gândit, că atunci când ne-am cunoscut eram chitiți pe muncă, și ea și eu. A trecut repede, în două trei săptămâni”, a spus Tavi Clonda.

Tavi avea o relație când a cunoscut-o pe Gabriela Cristea

Tavi Clonda a recunoscut că a plăcut-o pe Gabriela din primul moment, dar că avea o relație la momentul respectiv. Inițial, el nu a vrut să își riste contractul pentru a începe o relație cu prezentatoarea, dar așa a fost să fie.

Ne puteți urmări și pe Google News
Gabriela Cristea, Tavi Clonda, cuplu, familie

Sursa foto Instagram

„La început era primul contract din care puteam să-mi plătesc colegii, era primul an de Tavi Clonda Band. Din ianuarie până în septembrie am reușit să facem rost de contractul ăsta. Eram așa de bucuros că pot să-mi plătesc colegii, că pot să le dau salariu fix, eu să câștig la rândul meu, să-mi fac meseria într-o emisiune zi de zi, mi s-a părut fabulos. Nu prea mă interesa pe mine nimic. Mă mai uitam așa, dar mi-era frică «mă dau ăștia afară», eram foarte serios.

După ce am văzut, chitara merge, vocea merge, ratingul e bun, am început să ne gândim amândoi și la asta. Ea a zis «la locul de muncă, nu». Dar când se întâmplă, ce naiba faci?! Oricum a fost un risc, toată lumea spunea că e de imagine, dar uite ce imagine, de vreo 10 ani. Era un risc, dar am luat lucrurile treptat, eu nici nu încheiasem povestea de dragoste cu fosta prietenă. S-a scris și atunci, era o nebunie. Eram într-o relație, Gabriela nu mă întreba deloc și eu nu știam cum să-i spun. Dar a mea era pe terminate relația, de mai mult timp, era o complicăciune, stătea la mine”, a mai spus cântărețul.

Cât a durat trio-ul amoros

Artistul a mai spus că a avut o relație în paralel timp de o lună, dar că la final a ales-o pe Gabriela Cristea. Acesta a declarat că fosta lui iubită mințea că se însărcinată cu el pentru a îi distruge legătura cu prezentatoarea.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea

Sursa foto: Facebook

„Vreo lună. Nici nu mă mai duceam acasă, rămâneam la Gabriela, spre final. A zis că e și însărcinată cu mine, se complicase treaba.I-a trimis și ei niște mesaje. Dar ea stătea de vorbă cu mine. Trebuie să asculți și părerea mea, să vezi ce am de zis”, a declarat el.

Gabriela Cristea, văzută goală de mulți bărbați

Tavi Clonda a mai spus la început l-au deranjat pictoarelele sexy ale Gabrielei Cristea, dar că a înțeles că ea este iubita lui și că ceilalți bărbați doar se uită. Cântărețul a declarat că nu s-ar fi băgat niciodată în seamă cu o femeie divorțată, dar că prezentatoarea l-a convins.

„M-am alinat și am zis «stai puțin, uite-o și pe Ginuța, uite și cu aia, și cu aia». Apoi am zis «important e că ei doar se uită, eu sunt aici». Îți trebuie o destupare la minte, dar după aveam altă chestie. Eu, să mă căsătoresc cu o femeie divorțată?! Niciodată! Îți dai seama ce mentalitate de idiot aveam? Nici nu s-a mai pus problema, am și uitat că a fost căsătorită. Sunt niște bariere puse de societate. Nu mi s-a părut absolut nicio problemă”, a spus Tavi pentru Cancan.