Evenimentul ZileiSocialGeneralul Gabriel Oprea, fără COLOANĂ OFICIALĂ, dar cu o PENSIE FABULOASĂ! La cât se ridică simbria generalului

Generalul Gabriel Oprea, fără COLOANĂ OFICIALĂ, dar cu o PENSIE FABULOASĂ! La cât se ridică simbria generalului

Generalul Gabriel Oprea, fără COLOANĂ OFICIALĂ, dar cu o PENSIE FABULOASĂ! La cât se ridică simbria generalului
Ies la iveală detalii privind pensiile specaile ale aleşilor, dar şi privilegiile băneşti de care se bucură aceştia. Valoarea la care se ridică unele dintre aceste pensii speciale este puţin fantasmagorică, tănând cond de salariile din ţara noastră. Printre beneficiarii pensiilor speciale reintroduse de PSD-ALDE în 2015 se numără și generalul Gabriel Oprea. Fostul vicepremier încasează o pensie de militar, la care se adaugă una de fost parlamentar. Reamintim că fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea şi-a dat demisia în 2015 după moartea poliţistului Bogdan Gigină care se afla în coloana oficială a lui Oprea atunci când s-a întâmplat tragedia.

Printre beneficiarii pensiilor speciale reintroduse de PSD-ALDE în 2015 se numără și generalul  Gabriel Oprea. Fostul vicepremier încasează o pensie de militar, la care se adaugă una de fost parlamentar.

 

COLOANA OFICIALĂ ilegală a lui Gabriel Oprea ajunge la SENAT. Mâine se întruneşte CONDUCEREA Senatului. Săptămâna viitoare s-ar putea discuta CEREREA DNA în Comisia Juridică

 

Nelu Pop, care îi înălța ode lui Gabriel Oprea, pensie de 4.000 de euro și salariu de 5.500 de euro pe lună

 

Potrivit declarației de avere întocmită chiar de el, Oprea avea în 2015 o pensie specială de militar de 73.000 de lei net. Ea a crescut consistent în 2016, informează cursdeguvernare.ro. Conform legii, el are dreptul și la o pensie suplimentară de fost parlamentar în cuantum maxim, deoarece a fost în legislativ din 2004 și până în 2016, adică aproximativ 10.000 de lei pe lună.

 

Oprea, Kovesi și Coldea, NEVOIȚI să meargă la Comisia privind alegerile din 2009. Dosarul PICCJ a fost CLASAT. Reacția lui Dan Andronic

„KOVESI VA RECUNOAŞTE că a fost acasă la Oprea în noapte alegerilor din 2009.” Dan Andronic DEZVĂLUIE MIZA INTERVIULUI şefei DNA: „Sunt dispus să facem testul poligraf, SĂ VEDEM CINE MINTE.”

 

Oprea, demisie după cazul Gigină 

Pe 20 octombrie 2015, poliţistul Bogdan Gigină, cel care făcea parte din coloana oficială a lui Gabriel Oprea- pe atunci ministru de Interne-şi-a pierdut viaţa după ce a intrat cu motocicleta într-o groapă. Cazul, unul extrem de controversat a deschis „Cutia Pandorei“ în ceea ce priveşte folosirea coloanelor oficiale de către demnitari. S-au deschis anchete, s-au schimbat guverne şi, forţat de împrejurări, Gabriel Oprea şi-a dat demisia, fiind cercetat în dosarul "Coloane oficiale" pentru abuz în serviciu. 


Accesează: