Evenimentul Zilei > Monden > Gabriel Cotabiță, internat de urgență în spital. Nu s-a mai putut ține pe picioare. În ce stare se află artistul
Gabriel Cotabiță, internat de urgență în spital. Nu s-a mai putut ține pe picioare. În ce stare se află artistul

Gabriel Cotabiță, internat de urgență în spital. Nu s-a mai putut ține pe picioare. În ce stare se află artistul

Îndrăgitul cântăreț Gabriel Cotabiță are din nou probleme de sănătate. Săptămâna trecută, solistul s-a simțit extrem de rău, fapt ce l-a determinat să apeleze la ajutorul medicilor. El se află, acum, internat în spital.

Nu s-a mai putut ține pe picioare și a avut nevoie de ajutorul medicilor, așa încep apropiații artistului dezvăluirile. Potrivit declarațiilor lor, în urmă cu o săptămână, în timp ce se pregătea intens pentru următorul proiect muzical, Gabriel Cotabiță s-ar fi simțit extrem de rău și s-a văzut nevoit să apeleze la ajutorul medicilor.

Problemele de sănătate i-au schimbat viața

Încă de atunci, artistul este internat în spital și monitorizat atent de cadrele medicale. Preț de câteva zile, artistul a fost complet absent de pe rețelele de socializare sau Whatsapp, fapt ce i-a îngrijorat foarte tare pe cei apropiați. Acum, din fericire, starea artistului pare să se îmbunătățească.

Deocamdată nu se cunosc detalii referitoare la diagnosticul pus de medici, însă, Gabriel Cotabiță ar urma să fie externat în cursul zilei de mâine, scrie Cancan.ro.

La cei 65 de ani pe care-i are, Cotabiță are un bogat istoric medical. Cântărețul a ajuns de mai multe ori pe mâinile medicilor. La începutul anului a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2, iar în urmă cu șase ani a suferit un infarct, care i-a schimbat radical viața. Acesta este și motivul pentru care artistul s-a retras din lumina reflectoarelor.

La începutul anului, Gabriel Cotabiță a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2

Pe 5 ianuarie 2021, Gabriel Cotabiță ajungea pe mâinile medicilor din cauza infecției cu SARS-CoV-2. După ce starea de sănătate i s-a îmbunătățit, artistul a oferit câteva declarații referitoare la experiența trăită.

„M-am trezit în spital după ce trecuse cam tot, nu-mi amintesc multe lucruri, dar e mai bine așa. Nu am fost grav, a trebuit însă să stau sub observația medicilor, să fiu monitorizat, mai ales că am mai avut probleme de sănătate.

M-am rugat să trec și peste asta, însă eu oricum fac rugăciuni mereu, și dimineața și seara. Dumnezeu m-a ajutat să trec cu bine și peste coronavirus. Am fost externat, nu mai iau tratament. Noroc că soția mea, Alina, nu a avut nimic, i-a ieșit testul negativ”, a declarat atunci Cotabiță.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: