Evenimentul Zilei > Monden > Fuego, duet spectaculos de Ziua Națională. Pe cine are alături
Fuego, duet spectaculos de Ziua Națională. Pe cine are alături

Fuego, duet spectaculos de Ziua Națională. Pe cine are alături

Colaborarea dintre Paul Surugiu - Fuego și Elena Moșuc este una cu adevărat senzațională. Elena Moșuc are o carieră de peste 30 de ani, cântând pe mai toate marile scene ale lumii, de la Metropolitan în New York, până la Scala din Milano. Anul trecut, artista lirică a câștigat Premiul Oscar della Lirica, echivalentul Oscarului din cinematografie. Ea este considerată un adevărat fenomen al muzicii clasice.

Fuego a invitat-o să facă un duet special, cadou de Ziua Națională a României, într-un an în care nu numai românii, ci și oamenii de pe întreaga planetă sunt greu încercați.

PiesaȘtiu că vei regreta” pe care cei doi o lansează azi, 1 decembrie, la ora 17,00, este compusă de maestrul Jolt Kerestely, la 86 de ani și este cu adevărat o capodoperă componistică, pe versurile tânărului poet Narcis Constantin Avădănei.

Trebuie amintit că maestrul Kerestely este unul dintre cei mai apreciați și mai iubiți compozitori ai muzicii ușoare românești, care, de-a lungul vieții și carierei compozistice, a lansat șlagăre care au rămas mereu vii. Alături de el, Fuego a lansat deja  două albume de autor, unul în 2015, altul în 2017, ambele premiate de Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România.

Legătura dintre cei doi este veche. Mai precis, Jolt Kerestely este omul care a descoperit talentul lui Paul Surugiu și i-a acordat prima șansă, în 1992, îndrumându-i pașii către această profesie.

Citiți articolul integral și vizionați videoclipul pe site-ul Rețete și vedete.