Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > FOTO. Flavius Teodosiu s-a „repatriat” după 30 de ani de locuit în Germania. Saxofonistul a prins contract cu un cunoscut restaurant din București
FOTO. Flavius Teodosiu s-a „repatriat” după 30 de ani de locuit în Germania. Saxofonistul a prins contract cu un cunoscut restaurant din București

FOTO. Flavius Teodosiu s-a „repatriat” după 30 de ani de locuit în Germania. Saxofonistul a prins contract cu un cunoscut restaurant din București

După 30 de ani de locuit în Germania, Flavius Teodosiu, s-a „repatriat”. Saxofonistul care a făcut carieră cântând în zeci de turnee alături de Michael Bolton, Joe Cocker, Gloria Gaynor, Chris de Burgh ori Jennifer Rush, a decis ca este momentul ca fetele lui să cunoască cu adevărat și România. Astfel că în urmă cu trei ani a luat decizia de a reveni în țara natală, iar acum nici nu se mai gândește să mai plece.

Chiar dacă s-a numărat printre primii artiști români care au decis să părăsească România și să-și încerce norocul peste hotare. La sfârșitul unui contract în Belgia, pe când avea doar 21 de ani, Flavius și trupa lui, Tânăra Generație”, a depășit termenul limită al vizitei, lucru care i-a schimbat atât cariera cât și viața. A trecut fraudulos frontiera spre țară, apoi a plecat din nou din România, fără gând de întoarcere.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/11

În ultimii ani, Teodosiu a avut multe contracte în România, lucru care l-a convins că poat duce o viață bună la București. În București l-au întâlnit și fotoreporterii EVZ. Teodosiu nu era singur, ci în compania Amaliei Stanciu, managerul unui cunoscut restaurant din Capitală. Se pare că ce doi au avut o întâlnire de afaceri, urmând ca Teodosiu și fiica lui, Linda, să continue colaborările cu restaurantul Amaliei.

De ceva vreme, Flavius și Linda Teodosiu întrețin atmosfera în mai multe restaurante, unul dintre ele fiind și cel condus de Amalia Stanciu. Cei doi sunt destul de familiarizați unul cu celălalt, dovadă că, la plecare, bărbatul a urcat în mașina antreprenoarei, nu înainte de a-i lua poșeta, pusă pe scaunul din dreapta, și de a o muta pe bancheta din spate.

A cântat la nunta lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel

Chiar dacă 30 de ani a fost plecat din România, de când a revenit, celebrul saxofonist este foarte ofertat. Flavius Teodosiu a fost cel care a întreținut atmosfera la nunta lui Cristi Borcea, cu Valentina Pelinel, împreună cu fiica lui cea mare, Linda Teodosiu. De atunci a mai avut colaborări cu Direcția 5, Orchestra Simfonică București sau Ștefan Bănică.

 

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: