Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > FOTO/ Ce mare s-a făcut fiica Simonei Pătruleasa. Ingrid este deja o domnișoară în toată regula
FOTO/ Ce mare s-a făcut fiica Simonei Pătruleasa. Ingrid este deja o domnișoară în toată regula

FOTO/ Ce mare s-a făcut fiica Simonei Pătruleasa. Ingrid este deja o domnișoară în toată regula

Cu o mamă printre cele mai frumoase prezentatoare TV din România și un tată, extrem de râvnit în trecut de multe nume sonore din showbiz, Ingrid Maria Ivanof nu putea să nu moștenească trăsăturile Simonei Pătruleasa și Sabin Ivanof. La aproape 10 ani, vârstă pe care o va împlini la începutul lunii septembrie, Ingrid este deja o domnișoară în toată regula.

Încă de anul trecut, Simona Pătruleasa declara despre fiica ei că începe să se transforme într-o adolescentă. Prezentatoarea știrilor Kanal D a remarcat că Ingrid a început să fie foarte atentă în ceea ce privește stilul vestimentar și că își alege singură hainele pe care vrea să le poarte.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/12

Chiar dacă nu mai este la fel de receptivă la alegerile mamei sale, și nu prea o mai lasă să se implice în alegerea lor, Ingrid nu poate deocamdată să se îmbrace doar cum își dorește și în continuare are nevoie de acceptul mamei sale înainte de a-și achiziționa ceva. Zilele trecute, cele două au mers împreună într-un centru comercial din București, cel mai probabil pentru ca Ingrid să-și reînnoiască garderoba. Îmbrăcată cu o rochie adaptată vârstei ei și o pereche de espadrile înflorate, fiica Simonei Pătruleasa nu avea deloc o ținută neadecvată pentru vârsta ei.

Are telefon de peste 1000 de euro

Poate ușor deplasat era doar telefonul mobil pe care îl deținea. La nici 10 ani, Ingrid are un telefon performant, a cărui valoare despășește 1000 de euro. Chiar dacă în 2021 tot mai mulți copii au acces și sunt pasionați de tehnologie, un telefon cu un astfel de preț este puțin cam exagerat pentru un copil, mai ales că utilitatea lui este doar pentru a se juca, a vorbi cu părinții și eventual pentru a urmări filmulețe pe YouTube.

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News