Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > EXCLUSIV. Fostul ginere al lui Traian Băsescu, tată pentru a treia oară. Bogdan „Syda” Ionescu este în culmea fericirii
EXCLUSIV. Fostul ginere al lui Traian Băsescu, tată pentru a treia oară. Bogdan „Syda” Ionescu este în culmea fericirii

EXCLUSIV. Fostul ginere al lui Traian Băsescu, tată pentru a treia oară. Bogdan „Syda” Ionescu este în culmea fericirii

După divorțul de Elena Băsescu, în 2016, Bogdan Ionescu și-a găsit liniștea în brațele Sheilei Giafer, cu care s-a însurat anul trecut. Imediat după nuntă cei doi au anunțat că vor să-și mărească familia și să le facă Sofiei Anais și lui Traian Jr. un frățior și o surioară. Cei doi micuți nu au avut de așteptat prea mult, căci, peste câteva luni, Sheila va aduce pe lume primul ei copil.

După ce la finele lui septembrie au spus „DA” în fața ofițerului de la Starea Civilă, Bogdan și Sheila s-au căsătorit religios în Turcia, iar petrecerea de nuntă s-a desfășurat în unul dintre cele mai exclusiviste locuri din Istanbul, Cirigan Palace Kempinski, superbul palat de pe malul Bosforului unde un apartament de lux are prețul de 3.500 de euro pe noapte.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/8

Imediat ce s-au întors din țară, cei doi au anunțat că nu vor să aștepte foarte mult timp până să devină părinți. Cu atât mai mult cu cât, Sheila și-a făcut „antrenamentul” cu cei doi copii pe care Syda îi are din căsătoria cu Elena Băsescu. Nu de puține ori fostul ginere al lui Traian Băsescu și-a lăudat actuala parteneră de viață, mărturisind apropiaților că ce descurcă exemplar cu Sofia și Traian Jr.,le citește povești și se joacă cu ei.

Însărcinată în patru luni cu o fetiță

Chiar dacă își doreau enorm și era în planul lor, Bogdan și Sheila au susținut că nu vor să forțeze lucrurile și că sunt pregătiți pentru momentul în care Dumnezeu va decide să le mărească familia. Ei bine, evenimentul așteptat s-a produs. EVZ a aflat în exclusivitate că Sheila este însărcinată în patru luni, urmând să aducă pe lume o fetiță. Viitoarea mămică a trecut cu bine peste primul trimestru de sarcină, peste grețuri și simptomele specifice unei femei însărcinate, iar acum se simte excelent. Dovadă că, profită de acest lucru și călătorește în continuare alături de soțul ei. Recent, cei doi au sărbătorit marea veste printr-o vacanță în Italia, de care s-au întors la începutul săptămânii.

 

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: