VIDEO EXCLUSIV/ Fostul soț al Elenei Băsescu și-a găsit liniștea. Bogdan Syda Ionescu vrea un nou copil alături de actuala soție

VIDEO EXCLUSIV/ Fostul soț al Elenei Băsescu și-a găsit liniștea. Bogdan Syda Ionescu vrea un nou copil alături de actuala soție Bogdan Ionescu. Sursa foto: Arhiva EVZ

Bogdan Ionescu sau Syda, așa cum este cunoscut în cercurile mondene ale Capitalei, este fostul ginere a lui Traian Băsescu. După divorțul de Elena Băsescu, în 2016, Bogdan a avut mai multe relații pasagere, găsindu-și liniștea în brațele Sheilei Giafer, cu care s-a și însurat anul trecut. Atât de bine se simte în noua căsnicie încât Syda nu se sfiește să-și arate dragostea chiar și în mijlocul străzii.

Luna viitoare, Bogdan și Sheila vor împlini un an de căsnicie, însă la cum se comportă unul în compania celuilalt par că trăiesc o continuă „lună de miere”. Zilele trecute, fostul ginere al lui Traian Băsescu și-a scos soția la o masă în oraș. Mai precis i-a dat întâlnire la o salată cu fructe de mare și un pahar de șampanie. Fotoreporterii EVZ i-au întâlnit în momentul în care erau pe punctul de a încheia festinul. Pentru că fiecare era cu autoturismul personal, extrem de galant, la ieșirea din restaurant, Bogdan Ionescu și-a condus partenera de viață la mașină, i-a deschis portiera și a sărutat-o îndelung înainte de a-și continua drumul.

Proaspăt căsătoriți, se vede cum cei doi trăiesc una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții lor. Poate și faptul că Bogdan a ajuns să aibă o relație foarte bună cu mama copiiilor, îl face să fie liniștit și dedicat actualei soții. Așa cum a mărturisit de curând, Syda este pregătit pentru un al treilea copil în viața lui. După ce a văzut ca noua sa soție se descurcă exemplar cu Sofia și Traian Jr, copiii pe care îi are din relația cu Elena Băsescu, le citește povești și se joacă cu ei, Bogdan Ionescu este decis tot mai tare să mărească gașca cu un frățior sau surioară. Bogdan și Sheila susțin că nu vor să forțeze lucrurile, dar că sunt pregătiți pentru momentul în care Dumnezeu va decide să le mărească familia.

Ne puteți urmări și pe Google News

Până la venirea bebelușului, cei doi soți încearcă să petreacă cât mai mult timp unul în compania celuilalt, indiferent că sunt în țară, în vreo vacanță sau la casa de vacanță din comuna Mălureni județul Argeș, casă pe care i-a făcut-o cadou tatăl lui, Bebe Ionescu. La cea din urmă, cei doi soți se pare că trăiesc și sunt tratați ca adevărați boieri. Syda a copilărit în Mălureni până la vârsta de 6 ani, apoi a revenit periodic. Acum se simte și mai legat de acest loc, cu cât este și răsfățatul comunei. Are și de ce. Conform surselor noastre se pare că majoritatea locuitorilor lucrează pentru el, vecinii se ocupă de vila impozantă care iese în evidență din peisajul comunei, are oameni care vin să-i facă curățenie, dar mai ales care îl răsfață. Nu de puține ori Bogdan și Sheila au fost întâmpinați de berbecuț la proțap sau alte bunătăți culinare.

 

S-a urcat la volan după un pahar de șampanie

Atât de euforic este Syda în compania actualei partenere de viață încât a uitat că este mijlocul zilei și că mai treburi de făcut prin oraș. Deși în unele țări e permis urcatul la volan după ce ai băut cel mult o bere sau cel mult un pahar de vin, caz în care scapi chiar și fără amendă, în România nu e permis niciun strop de alcool. Bogdan Ionescu nu a ținut cont însă de codul rutier în momentul în care, după ce a savurat un pahar de șampanie, a urcat la bordul SUV-ului său.